Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

Колеги последно инфо от Бяла
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Колеги последно инфо от Бяла
Здравейте колеги,днес решихме да направим откриване на риболова от лодка покрай Бяла но останахме разочаровани.Първо не можахме да пуснем лодката от плажа/пристана/.Морето е изхвърлило много водорасли и подхода за пускане от 5/6м.е невъзможен с колесар теглен от автомобил.Който има корав джип или е с гуменка няма да има проблем!Да си приготви 10лв. за паркинг!Може би след 10дена като изсъхне гледката ще е друга.
Ще се опитам да кача снимки!Наслука на всички през новия сезон!

Re: Колеги последно инфо от Бяла
lavrak_ написа:Здравейте колеги,днес решихме да направим откриване на риболова от лодка покрай Бяла но останахме разочаровани.Първо не можахме да пуснем лодката от плажа/пристана/.Морето е изхвърлило много водорасли и подхода за пускане от 5/6м.е невъзможен с колесар теглен от автомобил.Който има корав джип или е с гуменка няма да има проблем!Да си приготви 10лв. за паркинг!Може би след 10дена като изсъхне гледката ще е друга.Ще се опитам да кача снимки!Наслука на всички през новия сезон!
Тези 10лв за паркинг ли са или за пускане както беше преди.Можеш ли да си пуснеш лодката и да си изтеглиш колата някъде нагоре без да плащаш.
Плащаш за да минеш през бариерата с колесар10лв!
-
- научил се да хвърля
Аз на тавана я нося и пак 10 лева. колегата в багажника спусната гуменката и пак 10 лева. С колесар пак 10 лева.lavrak_ написа:Плащаш за да минеш през бариерата с колесар10лв!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
И в джоба си да я носиш - 10лв е таксата
за лоТка (така го пишат в билетчето де).
за лоТка (така го пишат в билетчето де).
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- научил се да хвърля
Ако е 50 лева пускането дали ще ходи някой там да пуска, е...ал съм ги в дерибеите селски. И 2 лева да е...принципа е важен. Аз няма да пускам на Бяла лоТка. Който иска да ходи да пуска. Все едно да кажа на кмета да напише една заповед и да си заградя улицата и да събирам пари "който ще се използват за ремонт на улицата".
За мен е едно и също. Че те утре може да искат пари и за да вляза в Бяла.
Щом кмета го е одобрил така ще е. Бааааси мамата.
За мен е едно и също. Че те утре може да искат пари и за да вляза в Бяла.
Щом кмета го е одобрил така ще е. Бааааси мамата.
Тоя грък ли е
Здравейте колеги,
В петък също ходихме на Бяла. Действително пускането на лодка е проблем поради водораслите. Тъй като нашана лодка е лека (рибче 3,20 м) я пренесохме на ръце. Влязохме около 8,30 часа. Пробвахме пред буната, пред носа и чак до белия борун, но рибата не беше много активна до около 12,30 часа около три килограма риба. За стръв използвахме скарида и собствен ем. Видяхме няколко делфина. Сонара показваше температура на повърхността на водата между 9 и 12 градуса. Имаше и много силно течение на север. Иначе времето беше прекрасно, а морето тепсия.
В петък също ходихме на Бяла. Действително пускането на лодка е проблем поради водораслите. Тъй като нашана лодка е лека (рибче 3,20 м) я пренесохме на ръце. Влязохме около 8,30 часа. Пробвахме пред буната, пред носа и чак до белия борун, но рибата не беше много активна до около 12,30 часа около три килограма риба. За стръв използвахме скарида и собствен ем. Видяхме няколко делфина. Сонара показваше температура на повърхността на водата между 9 и 12 градуса. Имаше и много силно течение на север. Иначе времето беше прекрасно, а морето тепсия.
- kalin_80
- вече хвърля и на тежко
Колеги скоро някой ходил ли е до Бяла? Дали ще мога да си пусна лодката от водораслите и дали излиза нещо? Утре смятам да пробвам каята там ама да не бия път на празно. Не съм ги виждал тия водорасли и не мога да преценя. По принцип съм с кола 4x4 но ако са много дълбоки пак не става.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Не си заслужава ходенето според барабите. 

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА