Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Съвет за гумена лодка
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Съвет за гумена лодка
Колеги интересува ме дали има гумени лодки за дълъг ботуш понеже се замислям дали за морето данеси взема гуменяк с цел по-бързо пускане и вадене защото край Варна е голям проблем и голяма занимавка с колесара а гумената я мятам на плажа и гас
Двигателя ми е 20 коня 4 такта с дълаг ботуш и предполагам му трябва поне 3,60 -4 метра лодка
Гледах един колега от форума че е повдигнал транеца ама така балоните няма ли да се пренатоварват се чудя
И изобщо какъв се явява проблема да се кара с дълъг ботуш
Иначе на язовирите съм със скутера
Двигателя ми е 20 коня 4 такта с дълаг ботуш и предполагам му трябва поне 3,60 -4 метра лодка
Гледах един колега от форума че е повдигнал транеца ама така балоните няма ли да се пренатоварват се чудя
И изобщо какъв се явява проблема да се кара с дълъг ботуш
Иначе на язовирите съм със скутера
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Съвет за гумена лодка
И аз имам подобен проблем.Имам скутер с колесар,а места за пускане много малко.
Чудя се много дали да не взема една гуменетка за по лесни преходи и пускане на вода.Аз обаче не мога да сваля 25 коня двигател от скутера и искам лесно преносима гуменетка (в изпуснато състояние) и някакъв двигател до 5 коня.
Искам всичко да е леко,че сам да си го нося и използвам
Чудя се много дали да не взема една гуменетка за по лесни преходи и пускане на вода.Аз обаче не мога да сваля 25 коня двигател от скутера и искам лесно преносима гуменетка (в изпуснато състояние) и някакъв двигател до 5 коня.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Най добре,а и най бързо се действа с лодка 2,70-2,80м ,ако има и по големи с транец и решетъчно дъно,имам такава ,ама са без кил .За 10 мин съм на вода.Ribarina написа:И аз имам подобен проблем.Имам скутер с колесар,а места за пускане много малко.
Аз там съм пораснал...
аз искам да е поне 3,60 и по възможност да нее КИТАИСКА
в тоя ред на мисли кои марки несе правят в китай и са надежни
в тоя ред на мисли кои марки несе правят в китай и са надежни
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Точно това ми трябва.Пусни няколко снимки да я разгледам.
С какъв двигател я караш?
С какъв двигател я караш?
-
- новобранец
- Обратна връзка:
това че нещо е правено в Китай, не означава само по себе си че е некачествено...
еми кажете кое е качественото тогава
- мечока
- научил се да хвърля
ПРОМАРИН.За цена и качество,мисля че са перфектни.И аз като всеки българин съм скептично настроен спрямо китайските стоки.Купих моята от вносителя на марката за Варна.Личната му лодка,ползвана 1 сезон.Също бях чел за китайски лодки които стояли на брега и сами се пукали и т.н.Та успокоението ми беше не толкова гаранцията която ми дават , а това че е ползвана 1 сезон и е без забележки.Вече 4 години е при мен и не е мръднала абсолютно никъде.След всеки риболов я измивам с гъба и веро и мога да ви кажа ,че няма ъгълче което да дава признаци на разлепване или запършване.Имам поглед върху още 2 лодки от модела,така че спокойно мога да твърдя-лодката е сигурна.
един познат си взе такава с фабричен дефект и нему я смениха
Тонамарана нее ли по-добре примерно и най вече дали ще имам проблеми с дългия ботуш и гуменякя
Тонамарана нее ли по-добре примерно и най вече дали ще имам проблеми с дългия ботуш и гуменякя
Почти всички лодки(надуваеми)се правят на едно и също място-Китай!Ако се взима лодка на реномирана фирма,без значение коя , ще бъде без забележки.
марката си е марка така ли
Атея промарин защо си мисля че са ментета
Атея промарин защо си мисля че са ментета
vi6 kolega ukrainskite lodki,brig sa skapi4ki oba4e sa.....kolibri vi6 im saita az takava si vzex na dosta dobra cena a ka4estvoto nqma ni6to ob6to s kitaiskite izpalneniq 3 god garanciq.super e
-
- разбира нещата
Къде продават Колибри в БГ ?
На сайт ги има в магазина на МаниятаСтанимир Бегов написа:Къде продават Колибри в БГ ?
По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...

Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"