Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Заминаваме за Тибет.
Модератор: dantho.mihov
Заминаваме за Тибет.
[attachment=0]image.jpg[/attНа лов за гъба афродизиак ентусиазира момчетата в Непал
Тази вирее единствено по някои склонове на Хималаите и в част от Тибетското плато, което граничи с Непал Момчетата в селските училища в Непал масово бягат от клас, за да берат гъба, за която се предполага, че е афродизиак и е известна като "Виаграта от Хималаите", съобщават местните медии.
Треската за "ярсагумба" вълнува не само момчетата, а и техните бащи и дори учителите, които масово търсят гъбата.
Тя вирее единствено по някои склонове на Хималаите и в част от Тибетското плато, което граничи с Непал.
Ярсагумба радва на голямо търсене в Азия и най-вече в Китай, където се използва и като лечебно средство срещу някои болести като туберкулозата.
Расте само през пролетта и беритбата й носи значителни приходи на населението в района.
още по темата
Женшенът подобрява сексуалния живот на мъжете
1 | 11508 09.01.2013
Цената на гъбата надхвърля 11 500 долара (8900 евро) за 450 г., което е по средата между цените на златото и среброто achment]

Тази вирее единствено по някои склонове на Хималаите и в част от Тибетското плато, което граничи с Непал Момчетата в селските училища в Непал масово бягат от клас, за да берат гъба, за която се предполага, че е афродизиак и е известна като "Виаграта от Хималаите", съобщават местните медии.
Треската за "ярсагумба" вълнува не само момчетата, а и техните бащи и дори учителите, които масово търсят гъбата.
Тя вирее единствено по някои склонове на Хималаите и в част от Тибетското плато, което граничи с Непал.
Ярсагумба радва на голямо търсене в Азия и най-вече в Китай, където се използва и като лечебно средство срещу някои болести като туберкулозата.
Расте само през пролетта и беритбата й носи значителни приходи на населението в района.
още по темата
Женшенът подобрява сексуалния живот на мъжете
1 | 11508 09.01.2013
Цената на гъбата надхвърля 11 500 долара (8900 евро) за 450 г., което е по средата между цените на златото и среброто achment]

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Re: Заминаваме за Тибет.
Яжте миди,те са в топ класацията на надървителите.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Е те трябва да са милионери тия в Тибет , а до колкото знам са сиромаси хорицата 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Един човечец отишъл за съвет при тибетски лечител да му подобри ерекцията,че нещо не вдигал самолета.Лечителят му препоръчал да консумира повече жен-шен.Човечецът го изгледал странно па му рекъл:Абе Лечителю, на мен от п.тка не ми става,ти от жен-шен искаш да ми стане.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
butnik написа:Един човечец отишъл за съвет при тибетски лечител да му подобри ерекцията,че нещо не вдигал самолета.Лечителят му препоръчал да консумира повече жен-шен.Човечецът го изгледал странно па му рекъл:Абе Лечителю, на мен от п.тка не ми става,ти от жен-шен искаш да ми стане.