Директен телескоп Fl super game 7m
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Директен телескоп Fl super game 7m
Колеги,търся мнение за директен телескоп Fl super game 7m. Не съм ловил с тази марка и се чудя дали си заслужава?
- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Директен телескоп Fl super game 7m
Колега купих го от форума нов.Добре е за парите си-лек е и не е лош за китайски,само малко ми се струва че е мек върха,но това е мое мнение.Този грамаж е на 2на цена при марковите/за 90лв май го взех/.
kasmet
- begleca_sv
- кандидат преподавател
аз имам 6 м за мен е супер !
Обичам природата, но не само на картинка !!!
- vladofommi
- вече хвърля и на тежко
Малко по надолу:http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=118&t=73628
Имам някоя друга снимка на сопата в галерията.След десетина излета с моята седмица,Съм много доволен.Дърпал съм главно шарани,за дребна риба още не съм я пробвал ама то шарани като вади дребосъка няма да е проблем

Имам някоя друга снимка на сопата в галерията.След десетина излета с моята седмица,Съм много доволен.Дърпал съм главно шарани,за дребна риба още не съм я пробвал ама то шарани като вади дребосъка няма да е проблем

единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
Благодаря колеги ! Ина мен ми хареса като съотношение на цена и тегло...Дано да излезе и здрав,но щом няма оплаквания сигурно ще се навия .
Наслука !
Наслука !
Колега и аз съм с 7м super game и съм много доволен,Просто лека и жилава пръчка. Вземай смело няма да съжаляваш!
- ivos
- научил се да хвърля
Здравейте, търся резервна част от Super Game FL 8. Счупи ми се коляното над дръжката и не мога да намеря резервна част. Може и дръжка от Super Game FL 7 да го преправя на седмица.
Предлага ли се някъде в магазинната мрежа този директен телескоп? Възможно ли е да се разгледа и да се подържи в ръка преди да се закупи?
Благодаря за мненията. Въпроса ми е към колегата, които е дърпал шарани. Дали е поставил ластик или без такъв?
- super_snake
- научил се да хвърля
Като гледам снимката май е без ластик 

Всеки ден без риболов , е като ден в пустинята без капка вода !!!
-
- новобранец
Здравейте колеги , интересува ме мога ли да си закупя тази седмица някъде в пловдив или поне да я поръчам ? Благодаря предварително !!!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Бяха се изчерпали сериите от модела ,но явно прецениха китайците че си заслужава и пуснаха нова партида!Без 4м останалите на 5,6,7 и 8 са отново на пазара! 

Директен телескоп Fl super game 8m,а имали резервни части за тях,защото преди бяха проблем.Благодаря предварително за отговора.
И дари ни с много сила
кога хванем много риба
да преборим алчноста
да я пуснем по вода
кога хванем много риба
да преборим алчноста
да я пуснем по вода
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
За да реши някой да продава резервни части ,трябва да рискува и раздели няколко телескопа.Резервни части отделно не се предлагат на едро ,следователно е много трудно да и има и на дребно!
Както стана ясно, за тези директни телескопи резервните бланки са мисията невъзможна!!!
Нищо друго не остава освен ние /притежателите на счупени директни телескопи FL / да си помогнем един на друг. Въпросът е малко деликатен и се свежда до избора - струва ли си възстановяването на телескопа или окончателно да се разделим с него /или поне с това, което е останало/, като по този начин помогнем на някой колега. Лично аз направих своя избор и съм готов да се разделя с 1,2,3,4 и 7-ма бланка
на Fl super game 7m.
За мое най-голямо съжаление телескопчето ми издържа точно два риболова.
Нищо друго не остава освен ние /притежателите на счупени директни телескопи FL / да си помогнем един на друг. Въпросът е малко деликатен и се свежда до избора - струва ли си възстановяването на телескопа или окончателно да се разделим с него /или поне с това, което е останало/, като по този начин помогнем на някой колега. Лично аз направих своя избор и съм готов да се разделя с 1,2,3,4 и 7-ма бланка
на Fl super game 7m.
За мое най-голямо съжаление телескопчето ми издържа точно два риболова.