Ремонт,боядисване и пускане на лодка на вода !!!

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Re: Ремонт,боядисване и пускане на лодка на вода !!!

Мнение от КИРО »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа: Кире,нищо не вдявам от морски риболов :mrgreen: само сафрид съм ловил един-два пъти с зет ми в Несебър и два-три пъти попчета с неговата лодка.Направо съм далече от морския риболов.Иначе,знаменцето направо кърти мивки :smt023
То друга риба няма,а и приятелите за какъв чеп са.Ще помагаме.
Разходката е интересна,не риболова.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Кире,не се и съмнявам че ще помагате приятелю :smt023 Желанието ми е огромно,но в момента нямам възможност да се грабна и да тръгна за морето.Да се надяваме че до година и това ще стане.За сега,морския ще го практикувам през :smt024 и ще се кефя на вашите успехи :smt023 :smt023 :smt023
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Помощ пирати :D :D :D А бе Любаче,тва чудо да не го пускаш покрай африканския бряг с тоя флаг :D Евала за положения труд и впечатляващите резултати. :smt023
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
karadjov77
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от karadjov77 »

Браво бат Любо, правиш всичко с голям мерак, и става много гот. Живи и здрави и дано се видим да я скибаме на яве. Поздрави.
НЕ ПЛАЧИ МАЙКО НЕ ТЪЖИ,
ЧЕ СТАНАХ АЗИ ХАЙДУТИН,
ХАЙДУТИН МАЙКО БУНТОВНИК.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Дааа,и аз се кефя на това което спретнах :lol: От два дни пасвам ролките на колесара и понеже нямам как да вдигна лодката във въздуха,просто страшни борби падат.Вече съм на финала и с колесара,а по лодката остана само седалките да тапицирам и атака !!!

Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

WOW !!!! Красота!
Много труд, но резултата е направо поразителен!!!! :prayer:
На всяко пускане късмет да те спохожда :smt023
Аватар
kombat
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kombat »

Браво Любо.Супер е станало,ама нещо почваш да ме съмняваш.Първо набираше хора,сега стягаш лодки.Абе знаех си аз,че те мярнах някъде в репортажите по телевизията за сомалийските пирати.Добре,че видях байряка та се сетих. :lol: :lol: :lol: :drinkers:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Имам още някой неща за за довършване и затова не пускам снимки.Трябва ми петнадесет метра гумен кант,вързване на запалка,свенлини,тапицелия и т.н.Тапицирах седалките но облегалките ще станат утре и се надявам да я завърша до петак.Ето днескашната разходка до Тракиец.

Изображение

Това е юнгата Мано,не мога да се отърва от него,от когато си хвана първото сомче на Ивайловград.Щом тръгна да отивам някъде,първи е в колата :lol: :lol: :lol:

Изображение

Очаквай последните снимки с наистина напълно завършената лодка - скоро.

п.п А, да се оплача,едно дете което са на гости при мен с майка си и баща си,отиде и на задницата на лодката взе да си рисува и направо ми истърга боята :evil: :evil: :evil: Направо съм бясен и ми еба мамата на четири седмичен къртовски труд.Ама какво да се прави,ще го поправям :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Еееееее,Любо трябва да я кръстиш и в морето.
Поклон за труда и крайния резултат,
и знаменцето. :D
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Кире,дано другата година да имам тази възможност че сега съм много зле с парите.продавам всичко що може да се продава и правя всякакви тъкли за да се справя.Добре че имаме приатели,иначе незнам!!!Като я завърша на цяло,тогава ще я кръщавам с шампанско и на моето море ще я вкарам и ще я полея :mrgreen: :lol: :lol: :lol: Поздрав и :drinkers: :drinkers: :drinkers:

Питам се,от къде взимате гумените кантовете за борда,против удар ??? Ако има някъде наоколо и са евтини,звънкай да видим какво може да се направи.Продават ги с поръчка и си е ебало мамата.

Djack
новобранец
новобранец

Мнение от Djack »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа: Питам се,от къде взимате гумените кантовете за борда,против удар ??? Ако има някъде наоколо и са евтини,звънкай да видим какво може да се направи.Продават ги с поръчка и си е ебало мамата.
Аз за моята направих следното: Обиколих пунктовете за изкупуване на метали и си взех алуминиеви шини от автобус "Чавдар", супер са, лекички здрави и в средата минава един гумен кант, дори си взех една по-широка и малко по-дебела за кила. Въпросните шини при действащ автобус се намират от външната страна на "купето" по цялата дължина на автобуса.Някои от тях бяха доста насукани, но се изправят много лесно! Най-интересното е, че ги намерих в поне 2-3 пункта, т.е. имаше ги почти навсякъде!
Дано се сетиш за какво говоря и ти свършат работа, ако намериш!
Акъла в главата идва бавно и болезнено, много е вероятно и да не се появи изобщо, тогава остава само .... болката!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Благодаря ти колега,ти си направо за черпене докато държиш :mrgreen: Това не ми е минало през акъла, но мисля че знам за какво гвориш :smt023

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

А здравейте :wink: :wink: :wink:
Отдавна не съм Ви тормозил,та реших и тук да Ви информирам че възнамерявам да правя - реставрирам друга лодка,но този път лодката ще бъде половината стъкломат,/демек оригиналното корито както си е заводско,с леки поправки/ и вътре,цялата лодка ще се прави от алуминиева ламарина,цялостна обшивка,дъно и конзола,всичко от алуминии.Ще ви постна по-нататък снимки,да видите какво и как се прави и дано да дам идея на други колеги с мерак за правене на нещо ново,да си направят и техните.Лодката е модел Гластрон - Американка,но съм я разпартачосал и скоро ще я почвам.Очаквайте включване и продължаване на темата.Надявам се да ви хареса и да съм полезен на повече хора.Трябва да се знае че начинанието няма да е леко и тезите на разни "майстори" че за двеста лева ще направят лодки са химера,та очаквайте скоро да ви изненадам с нещо ново и красиво :wink: :wink: :wink: :drinkers:

Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”