Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Сафрид 2013
Почна се,утре съм за риба
-
- научил се да хвърля
вечерта нещо празно ми се видя като погледнах от германката нататък (ако правилно съм се ориентирал - трябва агалината да съм гледал)Pe6o_Tikvata написа:Казаха ми че днес на Агалина било панаир а тук пак никой не споделя като всеки път дайте малко по сериозно колеги няма да изловим и ваща риба Обещавам
И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
- redovi555
- вече хвърля и на тежко
в балчик нито попчета нито сафрид,звънят да питат тука как е вай вай вай
- glarusa
- кандидат преподавател
Снощи на Славянка в Бургас - греда! Ама с тия земетресения (оправдания само) !
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Вчера във Варна по буните и на Зл. Пясъци от нула до 2-3 сафрида тук-таме!!! А ентусиасти, като мен много ... всички са чели или чули какво се случва в Бургаз.
Заградили сме го Сафрида и скоро няма да ви го пуснем на север.

Да не стане като миналата година и отlefera1 написа:Заградили сме го Сафрида и скоро няма да ви го пуснем на север.![]()
![]()

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Не сте уцелили пак загражденията нещо.lefera1 написа:Заградили сме го Сафрида и скоро няма да ви го пуснем на север.![]()
![]()
В момента го дерат сафрида пред Галата.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- shturetc
- ще става разбирач
Хайде,хайде,добре че бургазлии сме готини хора и ви пускаме риба и на север,че инак ще я карате само на боб
Още миналата година се канех да изловя всичкия сафрид и на бат'Киро да му пропускам само граци,ама нЪл съм със сърце на поет-лирик,смилих се
Сега сериозно,преди 5 минути получих инфо,че лодките на Маслен нос плували в кал от сафрид и имали по повече от 10 кг риба на човек!
Още едно интересно инфо- майка ми преди половин час ми каза,че на Краснодар(както ми обяснява,май за магазинчето на Весо иде реч) имало пресен чернокоп по 15 лв кг!!! Потвърждение за улавяне на зъбати имам и от колега от най-южните дестинации,ама ....ако реши,той и сам може да отвори тема--лефер/чернокоп 2013!
...И още-в Бургас на Славянка в момента--хамсия!Половин кило в кофата на Ko_Kaz!
....А aз си жуля веКе ракиите и съм на футболна вълна.
Рекох ли Само ЛЕВСКИ

Още миналата година се канех да изловя всичкия сафрид и на бат'Киро да му пропускам само граци,ама нЪл съм със сърце на поет-лирик,смилих се

Сега сериозно,преди 5 минути получих инфо,че лодките на Маслен нос плували в кал от сафрид и имали по повече от 10 кг риба на човек!
Още едно интересно инфо- майка ми преди половин час ми каза,че на Краснодар(както ми обяснява,май за магазинчето на Весо иде реч) имало пресен чернокоп по 15 лв кг!!! Потвърждение за улавяне на зъбати имам и от колега от най-южните дестинации,ама ....ако реши,той и сам може да отвори тема--лефер/чернокоп 2013!

...И още-в Бургас на Славянка в момента--хамсия!Половин кило в кофата на Ko_Kaz!
....А aз си жуля веКе ракиите и съм на футболна вълна.
Рекох ли Само ЛЕВСКИ

-
- учете се от него
За Маслен нос е верно
лодките са направили риба, ма що нямало никой по скалите ми е чудно 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Чак пък кал от риба не ,но като за откриване на морския риболов за годината се получи приличен излет .Място - Маслен нос.Нашата лодка се представи с по около 5 кила на човек стандартен до едър сафрид,който почти не подбираше чепаретата.Стотиците делфини,които бяха там ,също не подбираха и си хапваха доволно.Към 12.30 ч.бяхме вече вън ,тъй като задуха неприятно.Можеше да се настоява още ,но нека да не сме толкова алчни ....нали цялата работа е да си направим кефа ,който в случая си беше на макс.С две думи - прекрасен излет ...дано има и много други такива!
здравеите колеги днес на германката доволно сафрида даде от лодка между геманката и каваци е местото много хубав риболов стана успех на всички колеги
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Щурче - и при нас го има кучето.shturetc написа: Още едно интересно инфо- майка ми преди половин час ми каза,че на Краснодар(както ми обяснява,май за магазинчето на Весо иде реч) имало пресен чернокоп по 15 лв кг!!! Потвърждение за улавяне на зъбати имам и от колега от най-южните дестинации,ама ....ако реши,той и сам може да отвори тема--лефер/чернокоп 2013!
Амаааа - сега вкуса му е - абе заеби,не това дето го знаем.
Дълго,ама мноооо сплеснато.

След два месеца вече ще е друга бира чернокопчето.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Тая вечер от 17:00 до тъмно съм с по-малко от кило редовен сафрид на КРЗ.Утре пак съм там и ще пиша от мястото на събитието.Дано да имам повече късмет.Инак и аз чух за много добри резултати с лодка около Маслен нос ама който няма матор си седи и си къца от брега
И мойто време ще дойде някой ден

Качествени чепарета Borkata

- shturetc
- ще става разбирач
Борка,успех ти желая,независимо със или без мАтор,от брега или в открито море!!!
И аз от бая години си правя кривата сметка,че нЕкой ден ще съм независимо-плаващ
,ама....
Сафридите идат и все ще си направим кефа в близките дни с някое и друго пълно чепаре!!!
Бачо Киро,и аз съм гастрономичен фен на по-мазничките чернокопи,ала не ме убеждавай,че ако утре някой 200-300 грамов зъбат хубавец навести чепарето ти,ще го снимаш за спомен,ще му избършеш една мъжка целувка и ще го пуснеш да налеферява,че да мож' го хвана по-вкусен на есен?! То на същата логика ,въобще не трябва да ловим сега сафрид,ами трябва да си настроим чепаретата за есенните пасажи,щото вкусовата им разлика на пролетните и есенните екземпляри е от небето до земята!?
И аз от бая години си правя кривата сметка,че нЕкой ден ще съм независимо-плаващ

Сафридите идат и все ще си направим кефа в близките дни с някое и друго пълно чепаре!!!
Бачо Киро,и аз съм гастрономичен фен на по-мазничките чернокопи,ала не ме убеждавай,че ако утре някой 200-300 грамов зъбат хубавец навести чепарето ти,ще го снимаш за спомен,ще му избършеш една мъжка целувка и ще го пуснеш да налеферява,че да мож' го хвана по-вкусен на есен?! То на същата логика ,въобще не трябва да ловим сега сафрид,ами трябва да си настроим чепаретата за есенните пасажи,щото вкусовата им разлика на пролетните и есенните екземпляри е от небето до земята!?