Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Фрезист?
Модератор: dantho.mihov
Фрезист?
Здравейте колеги знам,че вече съществува такава тема но е занимарена,та реших да пусна нова.Има ли фрезисти от форума,които могат да чертаят на 3d програма моля да пишат на лс да им кажа за какво става въпрос!Благодаря предварително.
Поздрави Любо
Поздрави Любо
кеф цена няма 

Re: Фрезист?
Приятелю!
Фрезистите се занимават основно с работа на фрезова машина - демек ФРЕЗОВАТ.
Тези, които чертаят 3D модели се викат конструктори, (дизайнери) в някои случаи програмисти на металорежещи машини с ЦПУ (цифрово-програмно управление).
Поздрави и наслука!
Тези, които чертаят 3D модели се викат конструктори, (дизайнери) в някои случаи програмисти на металорежещи машини с ЦПУ (цифрово-програмно управление).
Поздрави и наслука!
За глухия всички, които танцуват, са луди.
Festina lente!
Festina lente!
Мерси за инфото колега не знаех.Ilian70 написа:Приятелю!
Поздрави и наслука!
кеф цена няма 

-
- фен клуб-скобар
agov написа:Здравейте колеги знам,че вече съществува такава тема но е занимарена,та реших да пусна нова.Има ли фрезисти от форума,които могат да чертаят на 3d програма моля да пишат на лс да им кажа за какво става въпрос!Благодаря предварително.
Поздрави Любо
Какво точно ти трябва, кажи може и да мога да ти помогна!
Какво искаш да си конструираш!
Последно промяна от Proinov на Нед Май 23, 2010 12:48 pm, променено общо 1 път.
"Remember what happens in Vegas, stays in Vegas. Except for herpes. That shit''ll come back with you."

Разбирам, че темата е от 2010 и все пак, трябва ми фрезист за изработка на едни детайли.