захранка Promix

Модератор: Paublo_Eskobar

georg77
новобранец
новобранец

Re: захранка Promix

Мнение от georg77 »

И вносните и нашите захранки си имат място в мойте рибарски табиети. Цената им е почти равна Сенсанс 8лв. за 2,5кг.(3,20 за кило), Промикса 2,60лв. за кг. Обаче аз съм фен на домашно приготвените захранки и нашите "трици" са за предпочитане пред хубавия Сенсанс, поради факта, че са с по-слаби аромати(има дори и без аромати). Ароматизирам по мой вкус. Като ходя на риба винаги нося 2 пакета Сенсанс, но започвам риболова с домашната и ако не сработи забърквам вносната. Резултатите при мене са на кантар. Имало е случай с домашната да ловя трофейни риби, имало е случай на пълен провал и тогава Сенсанса спасява нещата, а е имало и такъв да не работят и двете дори за плевелните рибоци.
Изхвърляйте си боклуците след риболова
Аватар
mb4life
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mb4life »

аз пък мога да ви кажа че до сега на различните водоеми различна храна си играе ролята миналата година ходих на 1 водоем кадето ниту бандер ниту сенсас ниту паржола на скара да му метнеш нема да ти свърши работа рибите идваха само и единствено на бял червей това е , ходил сам на река с захранка ефект нулев почвам да мятам накиснах хляб 100 % ефект така че тоя спор със захранките според мен е ненужен
КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ , НАСИЛИЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
Аватар
dimmitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimmitov »

Промикс Езеро в момента работи отлично, може да ви е смешно на един и същ водоем даде по-добри резултати от ВДЕ.
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА
Изображение
Аватар
Батко Емо
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Батко Емо »

Не си арчете парите,риби и без това има! :wink:
xey123
фен клуб-скобар

Мнение от xey123 »

Има голямо значение и как е смесена храната ( дали е суха преовлажнена и т.н и слагането на много компоненти понякога кара рибата да бяга от петното.)
Изпуснатата риба е най-голяма Изображение Изображение
plwned
новобранец
новобранец

Мнение от plwned »

xey123 написа:Има голямо значение и как е смесена храната ( дали е суха преовлажнена и т.н и слагането на много компоненти понякога кара рибата да бяга от петното.)
Тука може да се поспори с многото компоненти! Ако е така, защо на филмите не само българските, а и английските, френските и всички останали слагат по няколко вида храна (всяка от които с различни компоненти), царевица, бял, коноп, троха, жито, вердевас и т.н ? Точно, за да се привлече рибата към петното,, не споря просто питам ..

И за да не е спам аз съм доволен ползвам я главно есента за морунажите, скобарите и мрените естествено с яко бял и троха .. :)
xey123
фен клуб-скобар

Мнение от xey123 »

plwned написа:
xey123 написа:Има голямо значение и как е смесена храната ( дали е суха преовлажнена и т.н и слагането на много компоненти понякога кара рибата да бяга от петното.)
Тука може да се поспори с многото компоненти! Ако е така, защо на филмите не само българските, а и английските, френските и всички останали слагат по няколко вида храна (всяка от които с различни компоненти), царевица, бял, коноп, троха, жито, вердевас и т.н ? Точно, за да се привлече рибата към петното,, не споря просто питам ..

И за да не е спам аз съм доволен ползвам я главно есента за морунажите, скобарите и мрените естествено с яко бял и троха .. :)
Не казвам . че не може а понякога рибата когато е пасивна бяга от силни аромати и т.н. примерно зимно време рибата иска слабо активна храна.
Изпуснатата риба е най-голяма Изображение Изображение
glmv
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от glmv »

dimmitov написа:Промикс Езеро в момента работи отлично, може да ви е смешно на един и същ водоем даде по-добри резултати от ВДЕ.
Подкрепям. От 1-2 месеца захранвам с нея и съм доволен. Вярно е че има много бисквита вътре ама поне бисквитата е хубава и мирише силно иначе и царевица има, конопче и т.н. Хубава храна е за сега.
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”