Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- калин кацаров
- сериозен играч
Re: Инфо за р. Струма!
chokoboy написа:Аз съм виждал да вадят десетка.Мястото някъде около пастух,ама беше толкова отдавна че даже не си спомням добре.А вчера си говорих с колега,който миналато лято е вадил такива до 2 кг по-големите са бегали по Благоевградско.
там винаги е имало шарани и аз съм виждал да се хващат, на Воденицата също
-
- разбира нещата
Колега я дай инфо къде по Благоевградско.
?

- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
Еххх тоя Пенджуро сосипа реката от тва драскане.metoo написа:Преди 1 месец пенщуро от Благоевград хвана 8кг шаран на 2 бараш на драскане.
- prodigy666
- разбира нещата
не само тоя и не само реката и лошото е че се знаят с горските тия педали ... а и 1000 % четат и тукаpepisharana97 написа:Еххх тоя Пенджуро сосипа реката от тва драскане.metoo написа:Преди 1 месец пенщуро от Благоевград хвана 8кг шаран на 2 бараш на драскане.
-
- разбира нещата
За четенето не знам, ама те и агромах тия педели развалиха риболова по нашия регион.
-
- разбира нещата
По нашия край няма много спинингисти, но все пак кажете кога ходите на риба, като все реката е боза ?

- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
Аз летото и есента като ходя със спининга по струма досега само 3-4 пъти съм хващал моментите когато агромах са размътвали а не е като да не ходя редовно по реката.
- калин кацаров
- сериозен играч
metoo написа:По нашия край няма много спинингисти, но все пак кажете кога ходите на риба, като все реката е боза ?![]()
тази години съм решил да гоня само едри риби по Струма...шаран, сом, щука, кефали над килограм, ходя редовно навсякъде по реката
- калин кацаров
- сериозен играч
metoo написа:Колега я дай инфо къде по Благоевградско.?
шарани по благоевградско има на баражите и Бело поле, разбирай толупи по 7,8 кила и нагоре
-
- разбира нещата
И аз, ама като ида в 6 сутринта с спининга, и в 7 като я замътят направо откачам, защото знам че риболова е приключил за мене.

- prodigy666
- разбира нещата
миналото лято беше изключение за мен да хода на бело поле там у тая селяния у тоя песак прах и т.н не съм виждал мътна водата а ходех август всеки ден .... п.с ходя след полигона надолу даже предимно по железница там и рибата е с по добри качества и водата нема кои да ми я мътиpepisharana97 написа:Аз летото и есента като ходя със спининга по струма досега само 3-4 пъти съм хващал моментите когато агромах са размътвали а не е като да не ходя редовно по реката.

-
- разбира нещата
Значи само аз съм кърка с мътната вода. 

-
- фен клуб-скобар
Калине щом си за такива риби ще ти споделя едно място след Четирци,но се преджапва реката в един пущинак и се излиза на дълъг вир с паднали дървета много тих и с въртели отдолу дълбочина над 4 метра в основните места-само да ти кажа че няколко пъти търсих кленове мутанти там има от тея по 3-4 кила , не съм хващал по голям от две ,но там е свърталище на животини! Виждах му на два пъти сянката на оня с мустаците да не кажа дума с колегата направо замръзнахме сигурно беше над 20 кила рибата!мястото е смразяващо!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- калин кацаров
- сериозен играч
metoo написа:Значи само аз съм кърка с мътната вода.
за спининг не е нужно реката да е кристално бистра ??!!
-
- фен клуб-скобар
За въпроса с мътната вода-миналото лято бях основно по Благоевград под Бело поле всеки ден поредни и мога да кажа,че абсолютно всеки ден реката беше сива и избистряле към 7 леко по леко щото свършваха работа, също имаше малко успокоение към 1 на обяд изглежда имаха почивки! Единственият ден в който реката не ставаше сива беше неделя! Мога да кажа,че в повечето пъти мътилката изобщо не им пречеше скобарите много кълвяха!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите