ваглери

Модератор: Paublo_Eskobar

nitroto88
новобранец
новобранец

ваглери

Мнение от nitroto88 »

хубаво всеки ми казва 4е рибата усеща тежеста на плувката и на тежестите и се отказва ако плувката тежи много
как тогава с ваглера се ловят всякакви риби дори и малки нали той тежи не разбирам
гледам телевизия и този вид риболов ми се струва доста успешен ще съм ви благодарен ако ми кажете как да си направя линията с ваглер и какво трябва да си купя като приемем че не съм ловял на мач
ако може да ми кажете всички необходими такъми освен въдицата и макарата
и как да си построя линията
търсих в този сайт някой като мен но не намерих такава тема съжалявам ако се повтаря и не отговаряйте с негативни мнения
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: ваглери

Мнение от Redimido »

Мисля, че ТАЗИ и ТАЗИ тема биха ти били от полза да ги прегледаш! Аз така тръгнах в мач-риболова!
baikras111
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от baikras111 »

Ето
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... %25D0%25B2" onclick="window.open(this.href);return false; :idea:
nitroto88
новобранец
новобранец

Мнение от nitroto88 »

Исках да питам нали всички викат че колкото по леко по добре и като осетила тежина рибата и изплюва стръвта а как се ловят и малки риби като ваглерите си тежат доста не си го обяснявам
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Redimido »

Ако легнеш с повода на дъното, и повода е достатъчно дълъг, докато рибите усетят тежеста на линията вече ще са захапали стръвта, от теб ще се иска само да засечеш в правилния момент. Всичко е правилно утежняване и построяване на линията.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”