Моля за помощ-твърдо дъно за Promarine-PW 300

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
Аватар
hamerfall12
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Моля за помощ-твърдо дъно за Promarine-PW 300

Мнение от hamerfall12 »

Уважаеми колеги,
Обръщам се с молба за помощ към вас. Преди 3-4 дни си забравихме твърдото разглобяемо дъно на лодката след риболов на Ветеран до Варна.Mоделът е PW 300 на Promarine , 3,00 метра.Отделно такива не се продават , а искаме максимално бързо да си оправим гемийката,че сме се разболели здраво :) Обръщам се към колегите, които имат същия модел и са от Варна или околията-трябват ни няколко минути, за да свалим размерите и да ги пречертаем върху вече подготвения материал за новото дъно, както и да прекопираме H профилите като дължина върху нашите заготовки.
Предварително благодаря за отделеното внимание и ще очаквам включване. Оставям и мобилен телефон за връзка-ако ви е по-удобно.0888138767- Радо.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Re: Моля за помощ-твърдо дъно за Promarine-PW 300

Мнение от КИРО »

Отиваш в магазина на Promarine,
намира се в Младост,медицински комплекс Марешки,в долната част.
Надявам се Андон да ти помогне,или който е там,да си свалиш чертежите.
В момента нямам при мен такава лодка - иначе щяхме да се разберем бързо.

Но защо ми е останало в акъла - че се продават такива дъна?
Може и да бъркам де.Не го приемай като 100% -тов факт.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
hamerfall12
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: Моля за помощ-твърдо дъно за Promarine-PW 300

Мнение от hamerfall12 »

Проблемът е отстранен-колега, благодаря за инфото.Направих нещо подобно-обадих се в магазина, но там на склад нямаха триметрови модели. Обясниха ми ,че мога да си поръчам само дъно, но ще дойде едва със следващия им контейнер.Жената се оказа доста отзивчива и след като и обясних ситуация, по гаранционните карти на лодките ми издири купувач от Варна. Открихме го и за нула време пречертахме дъното, купихме си и H профил, следва рязане, две ръце полиестерна смола и сме ние :)
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”