Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Някой ползва ли такъв мач Pokee cobalt river
Модератор: Paublo_Eskobar
Някой ползва ли такъв мач Pokee cobalt river
Здравейте колеги..
Някой от вас ползва ли Pokee COBALT RIVER MONSTER и доволен ли е от пръчката, че мисля първия ми мач да е такъв...
http://www.riboco.com/index.php?mod=product&show=2434" onclick="window.open(this.href);return false;
искам да го ползвам за каракуди/шарани/амури като размерите на шараните и амурите са до 3-4кг.
Някой от вас ползва ли Pokee COBALT RIVER MONSTER и доволен ли е от пръчката, че мисля първия ми мач да е такъв...
http://www.riboco.com/index.php?mod=product&show=2434" onclick="window.open(this.href);return false;
искам да го ползвам за каракуди/шарани/амури като размерите на шараните и амурите са до 3-4кг.
Re: Някой ползва ли такъв мач Pokee cobalt river
Наскоро си го купих, но все още не съм вадил риби с него. Изглежда много добър. Лекичък е (поне за мен), някъде около 240 грама за 4.20 метра.
В този сайт е доста завишена цената. Аз си го поръчах от колегата сапуна и заедно с макара FL DK20F струваше около 104 лева с доставката. Само пръчката е ако не се бъркам 65 лева. 

аз за цената знам... просто линка го дадох за снимката
.... ами дано някой колега които го ползва да сподели мнение как е в действие. Иска ми се и малки и големи рибки да доставят удоволствие...

- Port_Royal
- разбира нещата
xsxboy-Иска ми се и малки и големи рибки да доставят удоволствие...
Колега за това изживяване ти трябва пръчка с малка акция до 20 грама и параболичен стой
Мое мнение по темата

Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
Демек да се насоча към друга пръчка защото тази не би ми вършила работа ? Нещо да имаш впредвид около 80-100лв
- Port_Royal
- разбира нещата
Колега,ти си решаваш каква мач пръчка ще ползваш,но от опит знам,че първо трябва отидеш в някой по-голям магазин и да изпробваш мачовета в ръка как се държат пръчките и после да купуваш.Аз използвам два мача на 3.90м с акция 5-25 гр. и на 4.20м с акция 7-15 гр.Първата пръчка има по стегнат строй,втората има параболичен и ловенето и с двете ми доставя голямо удоволствие.
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
реших така или иначе да поръчам покоето с една макаричка... друга седмица след като я получа ще споделя какво мисля...