Някой ползва ли такъв мач Pokee cobalt river

Модератор: Paublo_Eskobar

xsxboy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Някой ползва ли такъв мач Pokee cobalt river

Мнение от xsxboy »

Здравейте колеги..
Някой от вас ползва ли Pokee COBALT RIVER MONSTER и доволен ли е от пръчката, че мисля първия ми мач да е такъв...

http://www.riboco.com/index.php?mod=product&show=2434" onclick="window.open(this.href);return false;

искам да го ползвам за каракуди/шарани/амури като размерите на шараните и амурите са до 3-4кг.
poyalnik
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Някой ползва ли такъв мач Pokee cobalt river

Мнение от poyalnik »

Наскоро си го купих, но все още не съм вадил риби с него. Изглежда много добър. Лекичък е (поне за мен), някъде около 240 грама за 4.20 метра. :) В този сайт е доста завишена цената. Аз си го поръчах от колегата сапуна и заедно с макара FL DK20F струваше около 104 лева с доставката. Само пръчката е ако не се бъркам 65 лева. ;)
xsxboy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от xsxboy »

аз за цената знам... просто линка го дадох за снимката :).... ами дано някой колега които го ползва да сподели мнение как е в действие. Иска ми се и малки и големи рибки да доставят удоволствие...
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Port_Royal »

xsxboy-Иска ми се и малки и големи рибки да доставят удоволствие...
:drinkers: Колега за това изживяване ти трябва пръчка с малка акция до 20 грама и параболичен стой :D Мое мнение по темата :drinkers:
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
xsxboy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от xsxboy »

Демек да се насоча към друга пръчка защото тази не би ми вършила работа ? Нещо да имаш впредвид около 80-100лв
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Port_Royal »

Колега,ти си решаваш каква мач пръчка ще ползваш,но от опит знам,че първо трябва отидеш в някой по-голям магазин и да изпробваш мачовета в ръка как се държат пръчките и после да купуваш.Аз използвам два мача на 3.90м с акция 5-25 гр. и на 4.20м с акция 7-15 гр.Първата пръчка има по стегнат строй,втората има параболичен и ловенето и с двете ми доставя голямо удоволствие.
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
xsxboy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от xsxboy »

реших така или иначе да поръчам покоето с една макаричка... друга седмица след като я получа ще споделя какво мисля...
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”