как мина уикенда???ви

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
chaikata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

как мина уикенда???ви

Мнение от chaikata »

никои не писа събота и неделя осещам 4е вси4ки сте обикаляли морето в търсена на големите рибоци...ако някои е накъсал рибата сега е момента да разказва

аз бях на траката и улових (2)илария и (15)барбина(общо взеъто не бях много о4арован).....но......в петък там са хванали морска пъстърва тва е което ми стана интересно..

моля ви са даите инфо за други интересни места да знам къде да ходя таз събота
Дели
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Дели »

В събота бяхме до обяд на Черноморец с Дурумов .Извадихме 6 добри иларии и решихме да търсим по добро място . Прехвърлихме се на устието на Камчия . Цял следобет нещо ни яде червеите и нито една рибка на куките. Само по едно време едно яко парче излезе на плиткото точно срещу мене повъртя се малко изсмя ми се и пак бавно се върна навътре . Онемях като го видях . Беше 50-60 см. бяла риба с голяма глава . Не като на кефала.
Вчера до обяд пробвахме на трета буна но пак нищо . Само един колега извади една много добра платерина. Слетобед си пробвах лодката в езерото. Там имаше доста римари и видимо вадеха повече отколкото в морето.
Аватар
wohim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от wohim »

Дели написа:В събота бяхме до обяд на Черноморец с Дурумов .Извадихме 6 добри иларии и решихме да търсим по добро място . .
Хе, че и аз бях там. Отидох към 10.30 - то докато оставиш домочадието на черешата.
Удариха ми две сносни иларии и повече нищо. Да сменям мястото нямаше време. Как не сме се засекли ???
А това за платеният паркинг е направо срамота. Това ако е паркинг с бариера, асфалт и разграфени клетки / като този на метро напр./ разбирам да ти вземат 5 лева. То поне да си спокоен за колата. Ама това да се завирам из канавките на пътя и да търся два часа место в този пек. Да го ДУАТ :twisted: :twisted: :twisted:
Мога и с колелото да си джиткам.
Абе нама ли скоро избори за кметове, че тоя нещо съвсем се сдуха
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Дидо май още ти треперят ръцете от тая голяма риба,да не е бил ЛАВРАК?50-60 см.това си е чудо... ААА да не са пуснали рибите от варненския аквариум в градска отпуска само за уйкенда...:cry:
Дели
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Дели »

Wohim ,

Как да се познаем като нямаш една снимка в галерията. Ние се бяхме забили в камъните. Там където изсипаха един камион със строителни отпадъци на главите ни . То това море се оказа че и на брега да стоиш пак е опасно .
Батмилен затова пусна идеята за клуба , да си сложим по една значка на шапката и да се познаваме и като няма риби да се надлъгваме ...

Батмилене , как позна че ми треперят ръцете . Ти си имал и телепатични способности .Във вашта служба и това ли учите .То веднъж един като реши че в резервоара ми имало бял пакет беше тръгнал да ми реже колата. Излезе утайка .
Вярно че треперят но мисля че е от гребането . А рибата може и да е била речна .Обсъждахме я , но не прилича на нито една морска риба.
chaikata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от chaikata »

браво мом4ета добре сте се справили

аз не съм доволен оба4е от себе си само щото другите около мене хванаха по 5-6 иларии аз само на барбун ми вървеше:(
таз събота си гурно съм на генерал киселово ся ска4ам в другия форум да разпитвам инъ4и от вас се о4аква да поддържаме връзка и пак да докладвате кви са резултатите

а и м/у другото някъде около варна излезе ли ве4е заргана по сериозно????
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Дидо нали си обещахме за работа и служби да не говорим :twisted: ,а това че гузен негонен бяга вярно е...видиш ли някой като говори с теб очите му да "играят" като чистачките на лека кола...вътре е ,лъже като дърт циганин.То подсъзнанието на човек"спи" само 3-4 минути в денонощие.А това,че ти треперят ръцете няма нищо страшно,човешко е.И аз като се качвам на високо,например на висока мачта ...ми засяда една буца в гърлото,уж не трябва да гледам надолу...ама после минава,ще го преодолееш,любовта към морето и риболова е способна на всичко...Да ти дам един съвет,следващия път не ти трябва някой "Морски Вълк" за баласт, а вземи някоя млада и надарена "Морска Нимфа",няма да те мъчат незгоди,а и дори моторетката да спре поне ще имаш извинение за ... удълженото плаване... :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Морски риболовни излети.”