Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
rende
новобранец
новобранец

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от rende »

Воблерите и блесните не хванаха нищо поне при мен, дано някой друг да има друг резултат, на доказани кленски места даже и без удар а риба се вижда че има, незнам защо не гони дали не много студена водата...някой по запознат да каже...наслука
Аватар
калин кацаров
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от калин кацаров »

и аз хвърлях малко на блесни, но без резултат
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Днеска на бело поле скръб 10 -15 риби кленчета мренки и едно скобаре.Даже не царевица педарки ужас.
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Не се оплаквай на мен ми откраднаха живарник с 6 кила лин в него,а мислех два да си взема,другите да ги разселя.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
ristaka93
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ristaka93 »

колегата Граховски жалко за живарника ... не знам какви са тези хора да крадът.. за живарника ли им е за рибата ли им е .... но ако можеш да дадеш малко информация за щуката по кочеринските ... че тази седмица ми взеха колата и нямаше как да отида.. ако си бил там де...а за Струма поне според мен преди да я забранят и след като я пуснат трябва да минат 15-20 дена че има риби още с хайвер а и да са го хвърлили трябва да се осъзнят малко ... а бе трябва си време да мине :) Това е моето лично мнение :)
Над силата е единствено способността да я контролираме.

Catch the moment, Release the fish.
Аватар
monzata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от monzata »

Да бе много жалки хора....гладни явно...ама нещо много слаби отзиви ототкриването...очаквах по сериозен улов ама уви....
Аватар
калин кацаров
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от калин кацаров »

ristaka93 написа:колегата Граховски жалко за живарника ... не знам какви са тези хора да крадът.. за живарника ли им е за рибата ли им е .... но ако можеш да дадеш малко информация за щуката по кочеринските ... че тази седмица ми взеха колата и нямаше как да отида.. ако си бил там де...а за Струма поне според мен преди да я забранят и след като я пуснат трябва да минат 15-20 дена че има риби още с хайвер а и да са го хвърлили трябва да се осъзнят малко ... а бе трябва си време да мине :) Това е моето лично мнение :)

На откриването рибата винаги е кълвяла най-добре и особено през месец юни, дори реката да е била голяма и мътна, мряната се ловеше като луда.
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

В събота и неделя беше сеч на бело поле, за двата дена около 5 6кг черна мряна и по някой клен.С една дума перфектно откриване. :D
Аватар
ivos
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ivos »

Аз в неделя за 1 час на спининг едно кленче около 25см. първият ми опит на спининг за годината и не съм капо :)
Аватар
dandi1383
фен клуб-скобар

Мнение от dandi1383 »

metoo написа:В събота и неделя беше сеч на бело поле, за двата дена около 5 6кг черна мряна и по някой клен.С една дума перфектно откриване. :D
Къде беше тая сеч? Събота цял ден бях на Бело поле под моста и беше пълна скръб. излязоха 6 мрени и едно скобарче. Минах покрай доста колеги и всички се оплакваха че няма нищо.
http://vbox7.com/play:e154fd5e77" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

dandi1383 написа:
metoo написа:В събота и неделя беше сеч на бело поле, за двата дена около 5 6кг черна мряна и по някой клен.С една дума перфектно откриване. :D
Къде беше тая сеч? Събота цял ден бях на Бело поле под моста и беше пълна скръб. излязоха 6 мрени и едно скобарче. Минах покрай доста колеги и всички се оплакваха че няма нищо.
и аз минах от моста до края на горния вир под местото дето копаят агромах и видях само 3-4 риби от 50 човека минимум ....
някои бил ли е по монца ? вчера монах и видях 2ма колеги срещу сервиза ... реката ми изглежда доста голяма там
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

dandi1383 написа:
и аз минах от моста до края на горния вир под местото дето копаят агромах и видях само 3-4 риби от 50 човека минимум ....
някои бил ли е по монца ? вчера монах и видях 2ма колеги срещу сервиза ... реката ми изглежда доста голяма там
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

И аз съм любопитен да ги вида къде са тея кила щото обиколих нагоре до където има път и никой нищо.И лових на 4-5 места със еднакъв неуспех.Над моста никой не хвана повече от 10-тина рибета гаранция ,нито фидер, нито щека ,нито боло,нито съчма и всевъзможни стърви изкушиха рибата.
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

ristaka93 написа:колегата Граховски жалко за живарника ... не знам какви са тези хора да крадът.. за живарника ли им е за рибата ли им е .... но ако можеш да дадеш малко информация за щуката по кочеринските ... че тази седмица ми взеха колата и нямаше как да отида.. ако си бил там де...а за Струма поне според мен преди да я забранят и след като я пуснат трябва да минат 15-20 дена че има риби още с хайвер а и да са го хвърлили трябва да се осъзнят малко ... а бе трябва си време да мине :) Това е моето лично мнение :)

Щука има и е активна,на колегата една огромна му отнесе попера с удара,аз имах 8-9 подгонвания от едри ама нъцки.

Да бе много жалки хора....гладни явно.. ... ама уви...

При мен улова беше повече от доволно ама...нема снимки :lol: :lol:
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Еми всичките риби бяха на возене хванати, стръв мамарец,и бял. Това е истината.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”