Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
Воблерите и блесните не хванаха нищо поне при мен, дано някой друг да има друг резултат, на доказани кленски места даже и без удар а риба се вижда че има, незнам защо не гони дали не много студена водата...някой по запознат да каже...наслука
- калин кацаров
- сериозен играч
и аз хвърлях малко на блесни, но без резултат
Днеска на бело поле скръб 10 -15 риби кленчета мренки и едно скобаре.Даже не царевица педарки ужас.
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Не се оплаквай на мен ми откраднаха живарник с 6 кила лин в него,а мислех два да си взема,другите да ги разселя.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]

колегата Граховски жалко за живарника ... не знам какви са тези хора да крадът.. за живарника ли им е за рибата ли им е .... но ако можеш да дадеш малко информация за щуката по кочеринските ... че тази седмица ми взеха колата и нямаше как да отида.. ако си бил там де...а за Струма поне според мен преди да я забранят и след като я пуснат трябва да минат 15-20 дена че има риби още с хайвер а и да са го хвърлили трябва да се осъзнят малко ... а бе трябва си време да мине
Това е моето лично мнение 

Над силата е единствено способността да я контролираме.
Catch the moment, Release the fish.
Catch the moment, Release the fish.
- monzata
- вече хвърля и на тежко
Да бе много жалки хора....гладни явно...ама нещо много слаби отзиви ототкриването...очаквах по сериозен улов ама уви....
- калин кацаров
- сериозен играч
ristaka93 написа:колегата Граховски жалко за живарника ... не знам какви са тези хора да крадът.. за живарника ли им е за рибата ли им е .... но ако можеш да дадеш малко информация за щуката по кочеринските ... че тази седмица ми взеха колата и нямаше как да отида.. ако си бил там де...а за Струма поне според мен преди да я забранят и след като я пуснат трябва да минат 15-20 дена че има риби още с хайвер а и да са го хвърлили трябва да се осъзнят малко ... а бе трябва си време да минеТова е моето лично мнение
На откриването рибата винаги е кълвяла най-добре и особено през месец юни, дори реката да е била голяма и мътна, мряната се ловеше като луда.
-
- разбира нещата
В събота и неделя беше сеч на бело поле, за двата дена около 5 6кг черна мряна и по някой клен.С една дума перфектно откриване. 

- ivos
- научил се да хвърля
Аз в неделя за 1 час на спининг едно кленче около 25см. първият ми опит на спининг за годината и не съм капо 

- dandi1383
- фен клуб-скобар
Къде беше тая сеч? Събота цял ден бях на Бело поле под моста и беше пълна скръб. излязоха 6 мрени и едно скобарче. Минах покрай доста колеги и всички се оплакваха че няма нищо.metoo написа:В събота и неделя беше сеч на бело поле, за двата дена около 5 6кг черна мряна и по някой клен.С една дума перфектно откриване.
http://vbox7.com/play:e154fd5e77" onclick="window.open(this.href);return false;
- prodigy666
- разбира нещата
и аз минах от моста до края на горния вир под местото дето копаят агромах и видях само 3-4 риби от 50 човека минимум ....dandi1383 написа:Къде беше тая сеч? Събота цял ден бях на Бело поле под моста и беше пълна скръб. излязоха 6 мрени и едно скобарче. Минах покрай доста колеги и всички се оплакваха че няма нищо.metoo написа:В събота и неделя беше сеч на бело поле, за двата дена около 5 6кг черна мряна и по някой клен.С една дума перфектно откриване.
някои бил ли е по монца ? вчера монах и видях 2ма колеги срещу сервиза ... реката ми изглежда доста голяма там
- prodigy666
- разбира нещата
и аз минах от моста до края на горния вир под местото дето копаят агромах и видях само 3-4 риби от 50 човека минимум ....dandi1383 написа:Къде беше тая сеч? Събота цял ден бях на Бело поле под моста и беше пълна скръб. излязоха 6 мрени и едно скобарче. Минах покрай доста колеги и всички се оплакваха че няма нищо.metoo написа:В събота и неделя беше сеч на бело поле, за двата дена около 5 6кг черна мряна и по някой клен.С една дума перфектно откриване.
някои бил ли е по монца ? вчера монах и видях 2ма колеги срещу сервиза ... реката ми изглежда доста голяма там
И аз съм любопитен да ги вида къде са тея кила щото обиколих нагоре до където има път и никой нищо.И лових на 4-5 места със еднакъв неуспех.Над моста никой не хвана повече от 10-тина рибета гаранция ,нито фидер, нито щека ,нито боло,нито съчма и всевъзможни стърви изкушиха рибата.
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
ristaka93 написа:колегата Граховски жалко за живарника ... не знам какви са тези хора да крадът.. за живарника ли им е за рибата ли им е .... но ако можеш да дадеш малко информация за щуката по кочеринските ... че тази седмица ми взеха колата и нямаше как да отида.. ако си бил там де...а за Струма поне според мен преди да я забранят и след като я пуснат трябва да минат 15-20 дена че има риби още с хайвер а и да са го хвърлили трябва да се осъзнят малко ... а бе трябва си време да минеТова е моето лично мнение
Щука има и е активна,на колегата една огромна му отнесе попера с удара,аз имах 8-9 подгонвания от едри ама нъцки.
Да бе много жалки хора....гладни явно.. ... ама уви...
При мен улова беше повече от доволно ама...нема снимки

Tell people there’s an invisible man in the sky who

-
- разбира нещата
Еми всичките риби бяха на возене хванати, стръв мамарец,и бял. Това е истината.