валат на марица

Модератори: bobopeli, sapuna

ogibg58
новобранец
новобранец

валат на марица

Мнение от ogibg58 »

:( на 1 сьбота се бяхме уговорили с един приател да идем на маричката кьм 5 часа станах и набьрзо се приготвих но след малко се обади приателят ми и каза че е болен но аз твьрдо реших че ще ида да се пробвам но не би цял ден не ми пипна дано да са по рядки валатите :oops:
ckorpion
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Аз ви казах,че има международен ден на КАПОТО :!: :!: :!:
saksi
фен клуб-скобар

555

Мнение от saksi »

И аз бях в събота следобяд до железния мост.Нямах и пипане.В неделя реших да обиколя извън Пловдив.Ходих до всякакви калометри :lol: 3 -ти, 4-ти ,5-ти, 6-ти и 9ти.Никъде нищо и рибари нямаше.Неделя,следобяд, реших да ида до моста на ВИХВП и какво да видя :roll: гъз до гъз,рибар до рибар :lol: .На една дистанция от 50метра се бяха наредили 20-на човека.Само там се ловеше и то дребни скобари ,около педя.Рибата се беше групирала там и извън тоя участък ,никой не хващаше.
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

изчакайте малко да се избистри водата де :)))
това не е като преди години когато смачквахме шараните във вода като боза :))
беше си и сезона а и рибата беше каде каде повече от водата :)))
Аватар
kocet0
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

...

Мнение от kocet0 »

Абе хорица ... къде бягате по 6-ти и 9-ти ... рибата е в града :) В неделя едно момче с директен точно преди бързото течение на пешеходния мост извади алай 650 грама :) Това разбира се са редки случай , но прилично си излизаха и по педя - педя и нещо алайчета :)
SPINING FOREVER ;)
ogibg58
новобранец
новобранец

за валата

Мнение от ogibg58 »

:cry: момчета малко се пооспокоих защото мислех че само аз сьм луд да ходя по такова време по маричката но крастата не трае както казва моята полвинка като трьгвам в такова време на риба :roll:
ckorpion
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”