ДА СИ ПОМОГНЕМ САМИ !

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Поборников написа:И аз реших сам да си помогна след като Пловдивска група бракониери електротехници за една седмица обезрибиха яз.Огняново съм и приготвил сюрприз за това лято само да дойдат пак и нека пуснат жиците,ще хвърчат лодки във вуздуха.Новото ми изобретение реагира на 3волта напрежение във водата,та да си правят сметката. :evil: :evil: :evil:
Ама сякаш е по-добре първо Да ги засечеш,да извикаш ИАРА и после да пишеш,че и те може да четат тук и да те дебнат дали си там.Абе с две думи хвани вашите и после плаши другите.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

moriak1 написа:
Поборников написа:И аз реших сам да си помогна след като Пловдивска група бракониери електротехници за една седмица обезрибиха яз.Огняново съм и приготвил сюрприз за това лято само да дойдат пак и нека пуснат жиците,ще хвърчат лодки във вуздуха.Новото ми изобретение реагира на 3волта напрежение във водата,та да си правят сметката. :evil: :evil: :evil:
Ама сякаш е по-добре първо Да ги засечеш,да извикаш ИАРА и после да пишеш,че и те може да четат тук и да те дебнат дали си там.Абе с две думи хвани вашите и после плаши другите.
Имам местни приятели и те ми казаха за зулумите обаждали се на ИАРА Елин Пелин и нищо,всяка година си хващах сомчета на кльонк не големи ама пак е нещо,сега е 100% изтребен даже и тези по 20см.
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Сега покрай Никулден, Ааааако случайно се активизира ИАРА що бракониери ша има,по новините.Ама нъцки ,ниенте синьори.
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Protos_Immortal »

Споко на никулден кои види бракониер нема да го пита.Чупи му зъбиет и гори мрежата.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”