Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ДА СИ ПОМОГНЕМ САМИ !
Модератор: dantho.mihov
- Моряка
- кандидат преподавател
Ама сякаш е по-добре първо Да ги засечеш,да извикаш ИАРА и после да пишеш,че и те може да четат тук и да те дебнат дали си там.Абе с две думи хвани вашите и после плаши другите.Поборников написа:И аз реших сам да си помогна след като Пловдивска група бракониери електротехници за една седмица обезрибиха яз.Огняново съм и приготвил сюрприз за това лято само да дойдат пак и нека пуснат жиците,ще хвърчат лодки във вуздуха.Новото ми изобретение реагира на 3волта напрежение във водата,та да си правят сметката.![]()
![]()
-
- кандидат преподавател
Имам местни приятели и те ми казаха за зулумите обаждали се на ИАРА Елин Пелин и нищо,всяка година си хващах сомчета на кльонк не големи ама пак е нещо,сега е 100% изтребен даже и тези по 20см.moriak1 написа:Ама сякаш е по-добре първо Да ги засечеш,да извикаш ИАРА и после да пишеш,че и те може да четат тук и да те дебнат дали си там.Абе с две думи хвани вашите и после плаши другите.Поборников написа:И аз реших сам да си помогна след като Пловдивска група бракониери електротехници за една седмица обезрибиха яз.Огняново съм и приготвил сюрприз за това лято само да дойдат пак и нека пуснат жиците,ще хвърчат лодки във вуздуха.Новото ми изобретение реагира на 3волта напрежение във водата,та да си правят сметката.![]()
![]()
- Protos_Immortal
- ще става разбирач