Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Кефалови 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Кефалови 2013
На бургаския плаж излизат дребни платерини на дъно след 8 часа сутрин. Между тях има барбуни и дори сафриди. Риболова е рехав и места има много.
-
- вече хвърля и на тежко
Много слабо на Ахтопол откъм платерина,няма я почти никаква.Миналата година беше по силна
Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото 

На Китен и Приморско също много слабо 5-10юни.
Няма за какво толкоз да му се косим на живота,и без това няма да се измъкнем живи от него.
- kuins
- новобранец
- Местоположение: Бургас, на 2 км. от морето и 1 км. от "Мандра" и "Вая".
Вчера, на к-г "Градина", само 2 бр. платеринки за разлика от делфините, които бяха цяла група.Единият се приближи на 70-80 м. от брега.
Поне хванах слънчев загар
, има и доста любопитни мамаши за плакнене на очите!
Бъдете здрави и наслука!
Поне хванах слънчев загар

Бъдете здрави и наслука!
Ако работата ти пречи на риболова - остави работата!
Миналата седмица, когато пусна инфото минахме от там и вияхме, че има една лодка с купчина мрежа. Личи си и следата от грип по пясъка. Нощно време с грипа преравят залива.После на сутринта няма риби. Ако можеш сменяй мястото и търси ново без такива следи.kuins написа:Вчера, на к-г "Градина", само 2 бр.
- kuins
- новобранец
Благодаря за инфото, става въпрос за участъка под тополите, вляво от къмпинга. Лодката си беше и вчера там, мрежи не видях, но остатъци от скарида имаше на дъното.За гриб да теглят трябва да има най-малко 6-7 човека, ако е 150-200 колача, не вярвам да са толкова нагли.Другото неприятно беше, че излезе и трева и стана невъзможно за риболов.
Здраве да е, утре или на Чироз воля, или на Черния пясък, както в онзи брадат виц за младока и стария рибар -
- накъдето сочи приятеля!
Бъдете здрави!

Здраве да е, утре или на Чироз воля, или на Черния пясък, както в онзи брадат виц за младока и стария рибар -

Бъдете здрави!
-
- новобранец
Колеги,ходил ли е някой скоро на Ной да каже как е хавата там, защото ми остана 1 ден свободен и се чудя къде да отида?
На каква стръв я ловите златната рибка бре?!
Вчера бях на чироза,до 12 часа без удар,само някакви дребни барбунчета от време на време.Причината я установих когато се разходих по плажа,гриба беше скатан към края на плажа,лодката на другия край,явно вечер хората не спят.Иначе времето си беше перфектно,морето бонаца и много лек свероизток,хора почти нямаше,спокойствие и кефа ама риба йок.kuins написа: Здраве да е, утре или на Чироз воля, или на Черния пясък, както в онзи брадат виц за младока и стария рибар -- накъдето сочи приятеля!
Бъдете здрави!
- kuins
- новобранец
Благодаря за инфото, тогава на Ил.Бояджиев? Там може и някой сафридец да се завърти. 

- kuins
- новобранец
Патешките дупки на бомбарда също е вариант! 

18:00 до 20:00 бомбардирах на Траката с бавно потъваща - ядец. Имаше още двама колеги, на потъваща струва ми се - същото. Двама-трима търсена сафрид на чепаре - нищо.
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
два дена на канала откъм аспарухово е черно от хора а никой не пише и два реда сигурно чистят риба
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Щом са там,значи не са от форума ве.papurka1 написа:два дена на канала откъм аспарухово е черно от хора а никой не пише и два реда, сигурно чистят риба

Ний си ловим на клавишите - другите правят реален риболов.

Нашата задача е: - да им помагаме.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- fishermann2
- вече хвърля и на тежко
Докато си бомбардирах в неделя от буната и си мечтаех всяка следващата риба да е по-голяма от предната,имах няколко скъсвания на куки,но рибите не видях.Помислих си ,че се е хванала по-едра риба или се е претрило влакното от лопатката на куката.
Започнах с повод 0,12 мм.,след две скъсвания на куки,преминах на 0,14 мм.Пак последва скъсване след няколко замятания и съответно уловена риба,която отново не видях.
Сега, след като колегата показа улова си от буните на Кранево с трите зъбатковци между платарините,се замислих,дали и моите куки не ги отнасяха същите вкусотии.
За следващия риболов съм се подготвил за такива изненади с една хитринка.Мисля си ,че ще ми свърши работа и ще видя кой ми върти номера.
Започнах с повод 0,12 мм.,след две скъсвания на куки,преминах на 0,14 мм.Пак последва скъсване след няколко замятания и съответно уловена риба,която отново не видях.
Сега, след като колегата показа улова си от буните на Кранево с трите зъбатковци между платарините,се замислих,дали и моите куки не ги отнасяха същите вкусотии.

За следващия риболов съм се подготвил за такива изненади с една хитринка.Мисля си ,че ще ми свърши работа и ще видя кой ми върти номера.