Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Инфо за р. Струма!
Колеги, как е реката след дъждовете? Ще става ли за риболов събота и неделя? Благодаря предварително.
- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
Колеги утре може и да се разхода с колелото до Струма да вида как е цвета и нивото и ще пиша тук, ако хода разбирасе.
Аз утре след работа пътувам към Сандански. За съжаление не за риба, но за нивото и цвета на реката ще ви дам инфо.
п.с. Не се научиха тия болонезите да ги правят с по-дискретна транспортна дължина
.
п.с. Не се научиха тия болонезите да ги правят с по-дискретна транспортна дължина

-
- вече хвърля и на тежко
на Невестино днес беше кафеникава с почти нормално ниво,ако няма дъждове или изпускане на Лобош,за неделя мисля,че ще става за риболов 

Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
Връщам се от Струма под трети бараж почти при пречиствателната. Реката се е качила едно със 10см от събота . Резултат за около 3 часа 10-12 клена най-големия 35-6 см излезе на блесна другите бяха на мамарец . Поздрави

- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
Цвета какъв е? Мътилка може би?
Мътна ,но риболова вървеше . Яд ме е че не си носех мухите за булдото . Рибата взимаше активно
- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
Еми аз точно на муха ще ги мъча ама не с булдо а с мухарка, а ако не върви риболова на реката ще се преместа на Бистрака.А на Бистрака гледал ли си някой скоро да е вадил щука щото се чуда дали да не взема малко със спининга да похвърлям ама при него са повече валати, докато на мухата почти винаги се хваща по некой клен, а има случай и на много кленове.
Бистрака слаба работа... бях през забраната мн слабо . Миналото лято 20-30 излета 1 щука (може би аз не знам подходящото место ) . А за струма ако времето е добро ще излъжеш някои клен
-
- новобранец
Благодаря на всички колеги които са дали информация.Успешни риболовни излети.
- prodigy666
- разбира нещата
яко спам .... в неделя бех на полигона имаше ного мрени но заваля дъжд и реката почна да носи треви боклуци ... иначе мрени има много по реката .... риболова на фидер и тежко маи е най - резултатен ... зеленки има бол под големите камъни а мрените налитат яко ся на тех ... а и ми казаха че по бело поле почва да варви на кус кус ма колко е верно ...
п.с на монца в неделя не ставаше нищо се 1 само вода има без риба

- Skellington
- вече хвърля и на тежко
Някой може ли да каже как са нивото и цвета около Бобошево и Пастух ? Става ли за муха ?
-
- научил се да хвърля
Имате ли отзиви за нивото и цвета на реката около Земен?
- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
Реката категорично не ставаше за муха.Skellington написа:Някой може ли да каже как са нивото и цвета около Бобошево и Пастух ? Става ли за муха ?
Вчера клен 37 сантиметра мн дебел на блесна Mepps N2 с червени точки