Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Въдици, макари и такъми
naRiba.com

Форум

2012 Quantum Cabo 80 - поредно ревю на Алън Хоук
Модератори: Димо Михалев, dobria1
- orion30
- разбира нещата
2012 Quantum Cabo 80 - поредно ревю на Алън Хоук
Здравейте Колеги,
както вече сте забелязали, аз съм рекламния агент/за съжаление незаплатен/ на корифея в оценяването на макари Алън Хоук. Предлагам на вашето внимание поредната му прецизна дисекция. В нея ще разберете дали керамичните лагери са найстина керамични, дали има изолация от нахлуване на вода, как на новия модел се слага по калпава предавка и как с качествен стоп лагер може да се измайстори некачествен мултистоп/антиреверс/ или контра по нашенски.
Дами и Господа : Куантум Кабо и Алън Хоук.
http://www.alanhawk.com/reviews/cbo.html

Моля, Колегите които не знаят английски да си спестят хапливите забележки. Много ма мързи да превеждам. Ползвайте Гугъл преводач, помощ от приятел или секси даскалица по английски.
Иджой.
както вече сте забелязали, аз съм рекламния агент/за съжаление незаплатен/ на корифея в оценяването на макари Алън Хоук. Предлагам на вашето внимание поредната му прецизна дисекция. В нея ще разберете дали керамичните лагери са найстина керамични, дали има изолация от нахлуване на вода, как на новия модел се слага по калпава предавка и как с качествен стоп лагер може да се измайстори некачествен мултистоп/антиреверс/ или контра по нашенски.

Дами и Господа : Куантум Кабо и Алън Хоук.

http://www.alanhawk.com/reviews/cbo.html

Моля, Колегите които не знаят английски да си спестят хапливите забележки. Много ма мързи да превеждам. Ползвайте Гугъл преводач, помощ от приятел или секси даскалица по английски.

Иджой.

-
- вече хвърля и на тежко
Re: 2012 Quantum Cabo 80 - поредно ревю на Алън Хоук
Не знам дали скоро шЪ го пипна тоя модел.Обаче старото ми Quantum Energy вече 13 години отказва да се предаде е с някой друг луфт .Аз имам пристрастия към тази марка 

- ТАРАЛЕЖ
- сериозен играч
Макарата изглежда страхотно!!
Ще се постарая да уредя някоя,перфектна"учителка"!!
Ще се постарая да уредя някоя,перфектна"учителка"!!

AC/DC
-
- ще става разбирач
Доста е пипната. Чудно ми е само какво щеше да им струва да сложат едно лагерче за 5 долара цена на дребно на локомотивния механизъм и едно на гайката на пиньона??? Или да увеличат малко външния диаметър на втулката на стоп-лагера? Не може да не са го забелязали този обратен ход във фабриката. Явно просто всичко се произвежда така днешно време - проектирани недостатъци, за да могат да продават правилния дизайн на неоправдано високи цени. Например скоро разбрах, че лазерната ми ролетка клас до 30м е със същия диод, платка и дисплей като тази клас до 70м с разлика в бутониерата и корпуса
и е скопена софтуерно. Ако искаш далекобойност - кихаш още, а не че и така не може