2012 Quantum Cabo 80 - поредно ревю на Алън Хоук

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
orion30
разбира нещата
разбира нещата

2012 Quantum Cabo 80 - поредно ревю на Алън Хоук

Мнение от orion30 »

Здравейте Колеги,

както вече сте забелязали, аз съм рекламния агент/за съжаление незаплатен/ на корифея в оценяването на макари Алън Хоук. Предлагам на вашето внимание поредната му прецизна дисекция. В нея ще разберете дали керамичните лагери са найстина керамични, дали има изолация от нахлуване на вода, как на новия модел се слага по калпава предавка и как с качествен стоп лагер може да се измайстори некачествен мултистоп/антиреверс/ или контра по нашенски. :D
Дами и Господа : Куантум Кабо и Алън Хоук. :D

http://www.alanhawk.com/reviews/cbo.html

Изображение

Моля, Колегите които не знаят английски да си спестят хапливите забележки. Много ма мързи да превеждам. Ползвайте Гугъл преводач, помощ от приятел или секси даскалица по английски. :D
Иджой. :D
XegouX
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: 2012 Quantum Cabo 80 - поредно ревю на Алън Хоук

Мнение от XegouX »

Не знам дали скоро шЪ го пипна тоя модел.Обаче старото ми Quantum Energy вече 13 години отказва да се предаде е с някой друг луфт .Аз имам пристрастия към тази марка :)
Аватар
ТАРАЛЕЖ
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ТАРАЛЕЖ »

Макарата изглежда страхотно!!
Ще се постарая да уредя някоя,перфектна"учителка"!! :drinkers:
AC/DC
toshiro
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от toshiro »

Доста е пипната. Чудно ми е само какво щеше да им струва да сложат едно лагерче за 5 долара цена на дребно на локомотивния механизъм и едно на гайката на пиньона??? Или да увеличат малко външния диаметър на втулката на стоп-лагера? Не може да не са го забелязали този обратен ход във фабриката. Явно просто всичко се произвежда така днешно време - проектирани недостатъци, за да могат да продават правилния дизайн на неоправдано високи цени. Например скоро разбрах, че лазерната ми ролетка клас до 30м е със същия диод, платка и дисплей като тази клас до 70м с разлика в бутониерата и корпуса :D и е скопена софтуерно. Ако искаш далекобойност - кихаш още, а не че и така не може :D
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици, макари и такъми”