Южанка 2

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Публикувай отговор
Лъчезар....
новобранец
новобранец

Южанка 2

Мнение от Лъчезар.... »

Здравйте искам да попитам някой да знае от каде мога да си намера от тези рустките лотки "южанка 2" 4,2 е дълга около 1,60 е широка. Матерялат е дураломиний и е нитована дават и до 30 коня най много. Благодаря ви предварително .
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: Южанка 2

Мнение от krokibg »

Лъчезар.... написа:Здравйте искам да попитам някой да знае от каде мога да си намера от тези рустките лотки "южанка 2" 4,2 е дълга около 1,60 е широка. Матерялат е дураломиний и е нитована дават и до 30 коня най много. Благодаря ви предварително .

В съветския съюз мисля,със сигурност ги има :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :wink: :wink: :wink:

Лъчо,аз специално съм купувал такава от човек докарал я от там.Това е станало обаче през годините когато имаше масово нахлуване на наши работници там.Сега не съм чувал някои да ги внася или продава.Може някои да има такава де,не е изключено !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Лъчезар....
новобранец
новобранец

Мнение от Лъчезар.... »

Благодаря! Аз знам че в съветския съюз е пълно даже ги гледам са по 300$ но ми трябва някой от българия . Иначе тука в българия има няколко лотки такива каквито ми трябват но не се продават.
Лъчезар....
новобранец
новобранец

Мнение от Лъчезар.... »

Ти тази твойта продал ли си я ?
Лъчезар....
новобранец
новобранец

Мнение от Лъчезар.... »

Тук в България има много ПРОГРЕСС 2 и 4 но южанки няма незнам защо ако някой има отговор да пише.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Моята отдавна замина !!! А бе,защо не отскочиш до там,пътни + 300 долара,ще си я докараш сам :idea: :idea: :idea: Виж къде ти е най-близо,хващаш зимата ферибота/когато не е сезон,билетите са без пари/до Одеса например с ферибота Варна-Одеса,това ми идва на акъла на първо четене :idea: Не си правя майтап,просто ти давам съвет или насока да помислиш.Провери транспорта колко ти е и ако те устройва,заминавай :!: Може пътьом и некое рускинче да си вземеш за временно ползване срещу 20 доларес :roll: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Лъчезар....
новобранец
новобранец

Мнение от Лъчезар.... »

:D :D :D :D :D :D Знам че така е по добре да отида и да си я взема лично. Но незнам с прекарването как ще ме прецакат :D :D сещаш ли се ако не ме дадат да я вкарам ж бг кфо прая :D :D за това търся от бг . :D :D
Лъчезар....
новобранец
новобранец

Мнение от Лъчезар.... »

:D :D :D :D :D Ти можеш ли да намериш от някаде в българия. Аз като напиша руска дураломиниева лотка в ГООГЛЕ и съм гледал всичкистраници вече незнам каде да търся
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Лъчо,аз я намерих от човек,ползвах я няколко години и я продадох.Същото се случи и с един прогрес 3М,направих му десетки метри заварки с аргона за да не лънгърка,сложих е един 30кс двигател и я продадох на един мераклия :lol: :lol: :lol: аз до Италия отидох с кола и колесар от тук и съм доволен че си намерих това което исках.Колко ще е митото на 300 долара,не мисля че ще е много.Кола,колесара отзад и заминаваш,аз поне така бих направил :wink: :wink: :wink:

Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

Не мисля,че ще имаш проблем. Виж тук http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=46572 ,Тедо си е докарал таман две лодки.Ако искаш питай го как стоят нещата на ЛС! Успех в търсенето!!!
лягам си star
събуждам се super star

Alt ist man erst...wenn die Kerzen mehr kosten als die Geburtstagstorte!
Лъчезар....
новобранец
новобранец

Мнение от Лъчезар.... »

Не мога да вида снимките нещо не ги отваря :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: млагодаря много че ми ги показа дано още да са при него ако са въобще сищите де кадето аз ги търся ! сега ще пиша
Аватар
Шморхи
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Шморхи »

Трапер, не забравяй, че разстоянието далеч не е всичко. Да внесеш нещо от Франция или Испания е далеч по-лесно, отколкото да го направиш от Украйна или Русия.
Все пак в ЕС все едно си пазариш в БГ, докато извън ЕС по-сложно и....скъпо. :)
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
Аватар
lachezar1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lachezar1 »

Колеги някой знае ли къде мога да намеря такава лодка ?
Рибата е като жената,не я ли примамиш няма да клъвне... НАСЛУКА
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”