Нагли бракониери - безпомощни инспектори.

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
KOllety
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Нагли бракониери - безпомощни инспектори.

Мнение от KOllety »

пфффф докога ве , докога ще е така ве ?
Monev67
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Monev67 »

С.Върбанов написа:Не ги бъркам изобщо :idea: Щом са безпомощни нямат работа в тази агенция , която явно трябва да стане силова , като МВР за да се решат проблемите :idea: Не може да си вдига раменете и да казва , че го мятали във водата и му вадели ножове , а до него да има гранични полицаи - това е НЕЛЕПО И СМЕШНО ! Ако не могат да се справят с проблема да си викат и по 1 патрулка с тях щом се страхуват и те и гранична полиция да не плуват и да не ги плашат с ножове :idea: Интересно ми е какво ще се предприеме от тук на татък и какви ще са действията на прокуратурата и на риболовците от Бургас ! Щом държавните служби са безсилни явно са наред неписаните закони - но и тогава държавата да си остане безсилна и със затворени очи :idea: :idea: :idea:
Филма с неписаните закони съм го гледал.....Пред компа по принцип всички сме големи ,но реалността за жалост е друга.

-Нахокаш бай мангал и за нула време са те налазили една орда БОКЛУЦИ.
-На Кадир ли Надир ли лично съм му звънял 10-15 пъти...........глас в пустиня.
-Ошамариш го бай мангал и случайно не си носиш лична карта = 24 часа арест плюс присъда за дребно хулиганство,глоба , и за награда гражданско дело.
-Виждаш го ченгето ,че не си върши работата , сезираш Областна Дирекция на Полицията и получаваш дело за клевета.

Всичко написано е на база личен опит....

Съвета ми е ВНИМАВАЙТЕ кога и как.Последиците са гадни- 1-2 години дела ,адвокати които вечно зяпат за кинти , и най лошото от всичко е когато човек осъзнае , че действителността няма нищо общо с идеализма............Та набързо станах престъпник........Майката му е на тъмно и без свидетели.
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

Kiro Gorskiq написа:
Красимир Атанасов написа:....Водещата знае уж за тарторите,че са двама но не се споменават в ефир имената им.Защо???
......
Знам,че е така баце.Не си мисли,че те упреквам :!:
Напротив :!: Това е начина да се случат нещата :idea: .Просто което исках да кажа е,че "неизвестните" са много добре известни.....Но това си е друга бира.

Трябва да признаем,че все пак си е напредък.В повечетото случай даже биват и предупреждавани и си събират мрежите,но е можело малко да се постараят при тази иначе мащабна акция.Много,ама много се учудвам как и защо е нямало полиция там :?: Малко странно ми се вижда,гранична да са там :roll: ни клин ни в ръка а полицията да я няма.
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
hgtod
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от hgtod »

Тия тримата "убавци-гребци" от репотажа в момента си разпъват/вадят мрежите във Вая - виждам ги от терасата - мамка им наглеци :smt021 :smt066 :smt067 :smt068 :smt071 :smt068 :smt067 :smt066 :smt021
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”