Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Любителско около Видин
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
- TRAP
- ще става разбирач
Re: Любителско около Видин
Васко колкото пъти съм ходил проблеми няма и най хубавото място съм заемал за разлика от 120 където всеки се прави на разбирач само акъл дава а пък ако хванеш място и ловиш повече от тях почват да се правят на арендатори А това още повече ме амбицира когато ходя там да им хвана местата.Ще ми извиняваш ,че така говоря за съкварталците ти не си в това число.Иначе и аз бих участвал в едно такова мероприятие на плувка стига да имам възможност.stich написа:И как ще го запазиш??? Там са с нотариални актове.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
На плажа на Баба Вида веднъж некъв ми направи забележка да не заставам където съм решил,
че еди кой си (дъртия плешив,екс бакшиш с кучето) ловял там на мамка.

Тоя същия веднъж на стената застана на 3 метра от мен в дясно при общо 3-ма човека на цялата стена,и ме закачва поне 10 пъти щото не ми виждал плувката.Малко остана да го изкъпя,ама се овладях.
че еди кой си (дъртия плешив,екс бакшиш с кучето) ловял там на мамка.

Тоя същия веднъж на стената застана на 3 метра от мен в дясно при общо 3-ма човека на цялата стена,и ме закачва поне 10 пъти щото не ми виждал плувката.Малко остана да го изкъпя,ама се овладях.

- TRAP
- ще става разбирач
Както ти казах проблем при мен не е имало и да ми беше казал нещо някой щях да го навра........То така за оня случай на 120 се опитаха да ми кажат къде да храня ама накрая ловях те не и си тръгнаха преди мен та при Гецата в магазина бяха плакали като малки деца ,че двама хранели яко и им провалили риболова.На Баба вида отиваш по рано през деня и си хващаш място.На 120 ходих по тъмница тогава та да ги изпреваря ония ще ми кажат къде и как да храня айдеде.Да не говоря ,че цял 120 си върти една мамка или сфера и само се застъпват.Живот и здрави стига да се лови риба и да имам време пак ще им ходя та да дерзаят.Това ,че са постоянно на тия места а аз примерно ловя там няколко пъти в годината не им дава право да се изживяват на арендатори.
Иначе по горе четох и един пост на колега действително равностойни места трудно ще се намерят на Дунав.
Иначе по горе четох и един пост на колега действително равностойни места трудно ще се намерят на Дунав.
- TRAP
- ще става разбирач
Действително ще стане много добре за риболов.stich написа:След направата на пътя за украпване на дигата в градската част наистина ще има страшно много места за всякакъв риболов,
стига някой да се нагърби с организирането на състезание.
![]()
- silvia sport
- вече хвърля и на тежко
Ето за колегите от Видин На които им се ходи на състезания.http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=33&t=68490 Това е темата от миналата година и там се правят състезания целогодишно.Миналата година от Видин имаше записани само двама човека ;който в последствие се отказаха.Ако решите тази година заповядайте Домакина е душа човек ;а и язовира е супер.Поздрави 

-
- разбира нещата
Аз видях темата миналата година, и тази е почти сигурно че ще ви посетя.Поздрави!silvia sport написа:Ето за колегите от Видин На които им се ходи на състезания.http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=33&t=68490 Това е темата от миналата година и там се правят състезания целогодишно.Миналата година от Видин имаше записани само двама човека ;който в последствие се отказаха.Ако решите тази година заповядайте Домакина е душа човек ;а и язовира е супер.Поздрави
Интересно ми е кой се е записал миналата година???
- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Абе, аз ви казах къде е добре за състезание от Фара до Баба Вида. Прав участък като ли че с лиийка са го мерили да го еба !
Дали са равностойни местата или не , нема значение, ако си добър на река все ще дръпнеш риба !!!
Това е Река не е язовир. Всеки ще гледа да лови скобар и морунаж, не платика не бабушка не костур не сом не шаран не толстолоб!
На щека, Ще си опипа дъното ще прецени на място. Имало е преди състезания в тази зона , монтанчени са ловяли с щеки и тем подобни колци и е имало риболов.
Стига желание да има всичко се постига бахси , дали с болонезе или щека все ще с измисли нещо .Само знам ,че тоя дето е най доло по течеието е ударил 6-цата !
Дайте да говориме с уния пустиняци от ИАРа ли са еба ли ги кви са и да се спретне едно състезание !
Ама серьозно ви говоря. На плувка с награден фонд и тем подобни купи медали рани кепове въдици квото сакате !
Глейте сега , само кои са потенциалните уастници, Юри Анатолиев, състезател, Кроки, състезател, Калата Младенов, Людката Кирилов, Вальо Кольо, другите сами ще дойдат !
Дали са равностойни местата или не , нема значение, ако си добър на река все ще дръпнеш риба !!!
Това е Река не е язовир. Всеки ще гледа да лови скобар и морунаж, не платика не бабушка не костур не сом не шаран не толстолоб!
На щека, Ще си опипа дъното ще прецени на място. Имало е преди състезания в тази зона , монтанчени са ловяли с щеки и тем подобни колци и е имало риболов.
Стига желание да има всичко се постига бахси , дали с болонезе или щека все ще с измисли нещо .Само знам ,че тоя дето е най доло по течеието е ударил 6-цата !
Дайте да говориме с уния пустиняци от ИАРа ли са еба ли ги кви са и да се спретне едно състезание !
Ама серьозно ви говоря. На плувка с награден фонд и тем подобни купи медали рани кепове въдици квото сакате !
Глейте сега , само кои са потенциалните уастници, Юри Анатолиев, състезател, Кроки, състезател, Калата Младенов, Людката Кирилов, Вальо Кольо, другите сами ще дойдат !
- emo vasilev
- сериозен играч
Що стана бре Ивка , направиха ли я тая " състезателна" дига ? 

-
- разбира нещата
Ти ако разчиташ на Ивката да организира нещо.....emo vasilev написа:Що стана бре Ивка , направиха ли я тая " състезателна" дига ?

А иначе дигата я направиха половината ,ама Дунава я заля.
- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Абе в София съм , и разчитам на Видинчанье ма уни нещо много работа, после у Видин нема работа, я глей кво става немат време да си на,,ат жените .
Въпроса е кога да го напрайме дали след забраната нещо
Въпроса е кога да го напрайме дали след забраната нещо
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
След забраната секи мое, БЪДИ МЪЖ, напраи го по време на забраната!Иво Вълов написа: Въпроса е кога да го напрайме дали след забраната нещо

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- разбира нещата
GODzillata написа:След забраната секи мое, БЪДИ МЪЖ, напраи го по време на забраната!Иво Вълов написа: Въпроса е кога да го напрайме дали след забраната нещо

Да ти каем Ивчо за жената намирам време ,пъ и за на ората жените също....

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Kalo, а па за по бира коги шъ намерим време, а? 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- Цецко_Мамката
- новобранец
А здравейте, видинчанье! Пишете ме и мене евентуално за състезанието. Относно местата по дунава, равностойни няма как да са, освен ако участниците не са 5 човека. А и всеки знае предимствата на първата мамка. Хубави места, които дават прилично риба (ако ще се лови на мамка) са Флорентин и Ново село. Предполагам всички знаете за "мазното течение", но пък минусите на тези места са постоянната популация от крайдунавски рейнджъри
и за момента високото ниво на реката. Евентуалния вариант е да се иде по рано и да се почне сеч на храсти, за да се разчисти, но не вярвам да има много желаещи за това, особено в тия жеги. Ако все пак някой се навие на турнир на язовир, може да погледнем и Калина. Ако някой знае нещо да казва, понеже не съм ходил скоро там.
Поздрави!

Поздрави!
- Абе, ка така ги ловиш тиа големите таранки?
- Епа, яла те па глей. Тураш чръвеа на куката, кимаш с таа сопа и кога почне да напиня зеваш силно "Яла, че ми требваааш!"
- Епа, яла те па глей. Тураш чръвеа на куката, кимаш с таа сопа и кога почне да напиня зеваш силно "Яла, че ми требваааш!"
- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Може да се организира Едно състезание с Купи и медали !!!
Или на Фидер или на Плувка !!!
Нека се обсъдят дати , кой кога може !!
Два манша. Правилата по БФРС
Всеки манш по 5 часа. Задължителна тренировка.
И не на последно място да се помоли за помощ при ограждането на секторите.
Или на Фидер или на Плувка !!!
Нека се обсъдят дати , кой кога може !!
Два манша. Правилата по БФРС
Всеки манш по 5 часа. Задължителна тренировка.
И не на последно място да се помоли за помощ при ограждането на секторите.