Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Гърция от брега или кея
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- сериозен играч
Гърция от брега или кея
Здр. колеги ,имали някой информация за Гърция в Керамоти или около този район от брега или от кея дали излиза някаква риба в момента
Ако имате информация и за други места на около 50-100 км. от този район може да споделите
Благодаря предварително
Ако имате информация и за други места на около 50-100 км. от този район може да споделите
Благодаря предварително
- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Гърция от брега или кея
колега,преди 2 седмици бех на корфу и ставрос....общо взето само на плувка,на воблери нищо.На Ставрос на кей-то само българи на ваглер дребни рибки на скарида и рачета и на рибка за лаврак,но незнам едро има ли.носи си бел червей и финни такъми.извинете ме но пи6а от телефона...успех
kasmet
-
- сериозен играч
ок. колега благодаря за инфото аз мисля да отскоча след две седмици към Керамути и после ще дам инфо
Аз ще почивам от 15 юли.Някъде над ръкава"Касандра".Някой може ли даде съвет какви такъми и стръв да приготвя.
- bananaman
- вече хвърля и на тежко
КОлеги и аз бях на Корфу- е на това му се вика нямане! Шпионирах гърчолята - нищо не хващат, не Ираклица от брега за кефал на дъно вадеха по малко, от брега само така видях някаква риба да се вади, на воблери нищо. Едната сутрин огромни гърмежи (това в Сидари) - питахме хотелиерката - " рибата с динамит я трепят, тук няма прясна риба не ходете по ресторантите е само замразена ,аз знам само 2 места само където е прясна"
От лодка сигурно има, но нали трябва разрешително и не съм пробвал/видял някой да лови или влачи. Колеги споделете на Керамоти и Тасос дали е по- добре
На нашето май си е най-добре

От лодка сигурно има, но нали трябва разрешително и не съм пробвал/видял някой да лови или влачи. Колеги споделете на Керамоти и Тасос дали е по- добре

На нашето май си е най-добре

За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.

Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
За празниците на бях на Неа Плагия.На кея търсеха салпа на полиангисто с топчето ароматизирано тесто/на портокал/.Някои хващаха по някой кефал на хляб.Аз лично -нищо.Говорих с един местен ,стабилен рибар.Обясни ми някои хитри номера.Каза ,че едрите риби излизат от септември нататък и нощем.Хвърляше на ,,тцутцуни,, и ,,акробати,,.Хвана един барбун.Нямах сърдела иначе сигурно можех да отупам някой кефал.Абе готина работа си е Гърция!
-
- сериозен играч
здр.колеги ако някой е ходил тия дни или ще ходи скоро до Гърция после да даде инфо ,че моето ходене се отлага за след 10дни
-
- новобранец
Re: Гърция оте брга или кея
колега по-добре ходи на устието на Струма!На самиа кеи наи добре на нощтен риболов само на тежко,а сутринта рано на бумбарда с бял червеи.