Неопрен?

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Публикувай отговор
вълк1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Неопрен?

Мнение от вълк1 »

Колеги дайте някакво мнение за подобно облекло. Видях един шекспир към 130лв ... ?
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

неопрен

Мнение от Диканаров »

Колега Вълк-1, преди всичко кажи за какво ти е необходим неопрена. Има еднопластови с къси ръкави и тричетвърти панталони за сърф, има еднопластови от микропореста гума камизоли за през лятото, има двупластови от две и три части за през зимата, има сухи и мокри и т.н. Кажи и какъв е този за който пишеш за да можем да сме полезни! :wink:
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Re: неопрен

Мнение от Mitak »

Диканаров написа:Колега Вълк-1, преди всичко кажи за какво ти е необходим неопрена. Има еднопластови с къси ръкави и тричетвърти панталони за сърф, има еднопластови от микропореста гума камизоли за през лятото, има двупластови от две и три части за през зимата, има сухи и мокри и т.н. Кажи и какъв е този за който пишеш за да можем да сме полезни! :wink:

Колега Диканаров аз също мисля да се оборудвам с неопрен който ще ползвам само лятото за подводен риболов ако може да ми препоръчаш нещо... попринцип мислих за нещо с къси крачоли и ръкави но после се сетих че много често се случва някоя медуза застрашитлно да приближи а мен ме е страх от тези дбичета :lol: а и още нещо, какво ти е мнените за най-тънките неопрни има ли вероятност да се прокъса по-бързо :roll:
Изображение
вълк1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от вълк1 »

Колега Диканаров търся еднопластов за топло време.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”