Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

България vs. Русия - 1:0
България vs. Русия - 1:0
Скъпи приятели, радетели на реболова и безмилостни консуматори на газирани течности, днес реших да изоставя сафриди и цаци и да се заема най-отговорно с риболов!
Приюти ме китното язовирче в с. Равадиново, Созополско. Целта беше ясна - шарани и тарани. Подготовката сериозна.
Така ме посрещна в 5.30 ч.

Много интересен и нелесен водоем

Опашката, най-трудното място

Останала ми беше от тази ярма. Махнах едрото, което е богато - това е от половин пакет

Обичам миризмата на Шимано рано сутрин!

Схемата, на косъм

Един от редките моменти, в които разпъвам два фидера...

Днес ловим под този лозунг!

Започнах изследване на участъците и зачаках жестоки удари. След малко обаче дойде един руснак! Викям я! Ей ся ше стане интересно. Така и стана. Оня разпъна дънна въдица с подвижна плувка. Аз пък си чаках още първото кълване. Русначето поведе след 10 минути с един шаран и една дебела каракуда. Викам - ся си еВа майката! И се вбесих. Даже и му кепнах рибата, че той беше дошъл гол и бос. Казваше се Илья!
Взех нещата в свои ръце, все пак и аз гледам Охота и Рьбалка!
Лумбур, лумбур и ги почнах!

Разпънах и плувка, да уплътня времето когато не кълвеше на фидерите. Русначето обаче сдаде багажа бързо. Разбрах, че не е кадър и се започна от теорията. Добре, че съм навътре с терминологията на руски език. Обяснихме какво е повод, дропер, основно утежнение, как се мери дъно, защо се захранва с церевичка от време на време, как да застопорим линията при вятър. И тръгна мохабета с човека. Оказа се пичага! След малко се закучиха нещата и се преместих до него. Имаше една огромна туфа и сърцето ми трепна като си представих кой се крие долу. Метнах на 40 см от нея - нищо, изтеглих на 20 см, после още 10 см и като удари товарния влак...Не съм виждал толкова малки, а толкова силни шарани!

Този беше тотален изтребител. Гадовете се криеха под растенията на 2 метра от брега!

И на фидера ръновете потръгнаха

А с тия фтичета се съскахме дълго време

Имаше и баш баяти!

И те така! Към 11 ч. събрах, щото и трябва да се работи. Въпреки, че не се получи истински междуконтинентален двубой, Илья захапа знанието и даже ще отиде да си купи куки 8 и 10 номер. Щото бате, трудно се лови на плувка с 5 номер кука и 4 царевички!
Айде наздраве!
Приюти ме китното язовирче в с. Равадиново, Созополско. Целта беше ясна - шарани и тарани. Подготовката сериозна.
Така ме посрещна в 5.30 ч.

Много интересен и нелесен водоем

Опашката, най-трудното място

Останала ми беше от тази ярма. Махнах едрото, което е богато - това е от половин пакет

Обичам миризмата на Шимано рано сутрин!

Схемата, на косъм

Един от редките моменти, в които разпъвам два фидера...

Днес ловим под този лозунг!

Започнах изследване на участъците и зачаках жестоки удари. След малко обаче дойде един руснак! Викям я! Ей ся ше стане интересно. Така и стана. Оня разпъна дънна въдица с подвижна плувка. Аз пък си чаках още първото кълване. Русначето поведе след 10 минути с един шаран и една дебела каракуда. Викам - ся си еВа майката! И се вбесих. Даже и му кепнах рибата, че той беше дошъл гол и бос. Казваше се Илья!
Взех нещата в свои ръце, все пак и аз гледам Охота и Рьбалка!

Лумбур, лумбур и ги почнах!

Разпънах и плувка, да уплътня времето когато не кълвеше на фидерите. Русначето обаче сдаде багажа бързо. Разбрах, че не е кадър и се започна от теорията. Добре, че съм навътре с терминологията на руски език. Обяснихме какво е повод, дропер, основно утежнение, как се мери дъно, защо се захранва с церевичка от време на време, как да застопорим линията при вятър. И тръгна мохабета с човека. Оказа се пичага! След малко се закучиха нещата и се преместих до него. Имаше една огромна туфа и сърцето ми трепна като си представих кой се крие долу. Метнах на 40 см от нея - нищо, изтеглих на 20 см, после още 10 см и като удари товарния влак...Не съм виждал толкова малки, а толкова силни шарани!

Този беше тотален изтребител. Гадовете се криеха под растенията на 2 метра от брега!

И на фидера ръновете потръгнаха

А с тия фтичета се съскахме дълго време

Имаше и баш баяти!

И те така! Към 11 ч. събрах, щото и трябва да се работи. Въпреки, че не се получи истински междуконтинентален двубой, Илья захапа знанието и даже ще отиде да си купи куки 8 и 10 номер. Щото бате, трудно се лови на плувка с 5 номер кука и 4 царевички!

Айде наздраве!
- кирил великий
- разбира нещата
- lif3house
- разбира нещата
Re: България vs. Русия - 1:0
Екстра излет си спретнал. А най - много ми допадна израза: "Обичам миризмата на Шимано рано сутрин!"
- Garbolino
- разбира нещата
Репортажите на Коцето са уникални! Винаги на ниво, просто друго измерение 

- TonyBlaze
- новобранец
- Обратна връзка:
Екстра излет и страхотен избор на G-Shock-a 

В момента на удара разбираш, че цялата мъка, горещина, студ, кал, пот, изхарчени пари и гориво, както и време нямат абсолютно никакво значение!
- Антоан Виденов
Catch & Release!
- Антоан Виденов
Catch & Release!
Няма как! Братя сме, завинаги!кирил великий написа:Браво задето си помогнал на руснака!

Луд на шарено се радва, за тва го взех!TonyBlaze написа:G-Shock-a

Благодаря за споделения излет!
!
Определихте ли си нова среща с братушката за реванш?!?

Определихте ли си нова среща с братушката за реванш?!?

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Да му дадем време до другото лято!Телескоп написа:Определихте ли си нова среща с братушката за реванш?!?

-
- сериозен играч
Руснака водка не почерпи ли?кирил великий написа:Браво задето си помогнал на руснака!

Е аз му взех мача, сега и водката ли?jivko.evn написа:Руснака водка не почерпи ли?

- nikolaiiliew
- сериозен играч

Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
- Батко Емо
- разбира нещата
Евала! 

Страхотно, прекрасен риболов!
екстра риболов