Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Мач
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Мач
Ще ви помоля да ми препоръчате някоя мач пръчка за около 50 лв .
А колегите които са от Стара Загора да ударят едно рамо и да ми препоръчат някой рибарски магазин от който да си купя въпросната пръчка . За да не си играя половин ден да обикалям градъ и да сравнявам цени .
Благодаря !!
А колегите които са от Стара Загора да ударят едно рамо и да ми препоръчат някой рибарски магазин от който да си купя въпросната пръчка . За да не си играя половин ден да обикалям градъ и да сравнявам цени .
Благодаря !!
- nikolaiiliew
- сериозен играч
Re: Мач
Колега, първо темата не е на правилното място
; второ не си уточнил какви риби ще ловиш и на каква дистанция.

Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Извинявам се видя че пише екипировка но не съм обърнал внимание че пише и кънпингуване.
Какви риби ами до около 2 кг .
Дистанция около 30 метра .
Ще хвърля, колкото може и ще лови каквото му клъвнеnikolaiiliew написа:Колега, първо темата не е на правилното място; второ не си уточнил какви риби ще ловиш и на каква дистанция.

Добре го каза колегаsirius3 написа:Ще хвърля, колкото може и ще лови каквото му клъвнеnikolaiiliew написа:Колега, първо темата не е на правилното място; второ не си уточнил какви риби ще ловиш и на каква дистанция.

- nikolaiiliew
- сериозен играч
То се опитва да ви помогне човек, вие се правите на интересни!Rsg1f1 написа:Добре го каза колегаsirius3 написа:Ще хвърля, колкото може и ще лови каквото му клъвнеnikolaiiliew написа:Колега, първо темата не е на правилното място; второ не си уточнил какви риби ще ловиш и на каква дистанция.

Това беше просто майтап по нагоре съм написал :
Какъв е по добре телескопичен или тези които се разделят на части . Телескопичния има предимство при транспорта , но незнам иначе какви са им предимствата и недостатъците .Rsg1f1 написа:Извинявам се видя че пише екипировка но не съм обърнал внимание че пише и кънпингуване.
-
- разбира нещата
Ако трябва аз да избирам за тези пари ще гледам следното:
Три коленен задължително. Много по здрави са от телескопичните и като цяло разликата е голяма в полза на коленните. Единствения минус е транспортната дължина, но разликата не е чак толкова голяма.
Акция до 25гр е като най-универсална.
Възможно най-лек за цената си.
Възможно най-тънка бланка в основата.
Най важното е да ти допадне на теб , като го разклатиш. Да не е някое дърво и в същото време да не е ужасно лигав. Все пак всеки има различни предпочитания.
Отиди и разгледай възможно най-много пръчки. Така сам ще си направиш разлика в различното поведение на пръчките при разклащане.
Все пак не забравай, че за тези пари ще трябва да направиш компромис за качеството на пръчката.
Успех и да се похвалиш.
Три коленен задължително. Много по здрави са от телескопичните и като цяло разликата е голяма в полза на коленните. Единствения минус е транспортната дължина, но разликата не е чак толкова голяма.
Най важното е да ти допадне на теб , като го разклатиш. Да не е някое дърво и в същото време да не е ужасно лигав. Все пак всеки има различни предпочитания.
Отиди и разгледай възможно най-много пръчки. Така сам ще си направиш разлика в различното поведение на пръчките при разклащане.
Все пак не забравай, че за тези пари ще трябва да направиш компромис за качеството на пръчката.
Успех и да се похвалиш.

- nikolaiiliew
- сериозен играч
+1kRaikkonen написа:Ако трябва аз да избирам за тези пари ще гледам следното:
Успех и да се похвалиш.
- byjy
- вече хвърля и на тежко
Колега просто следи раздела ,,продава риболовни" често излизат добри предложения на много по ниски цени от магазините.Ето ти едно предложение за много добър мач на добра цена
http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... bgroup=322" onclick="window.open(this.href);return false;
Вярно, малко над бюджета ти но си заслужава всяка стотинка дадена за него и най вече е нов от магазина.Гарантирам ,че ще останеш изключително доволен.
http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... bgroup=322" onclick="window.open(this.href);return false;
Вярно, малко над бюджета ти но си заслужава всяка стотинка дадена за него и най вече е нов от магазина.Гарантирам ,че ще останеш изключително доволен.