Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

За "хвалба" за "информация" или и за двете
Модератор: dantho.mihov
Re: За "хвалба" за "информация" или и за двете
Точно! Ама да не би и рибарската фукария да е станала нещо нередно?
Спирам да ходя на риба ако няма да се фукам
Хвалете се , че сте хванали риба-голяма или малка, че сте направили хубава снимка, че сте сефтосали нова придобивка.....- изобщо, че сте живи!

Хвалете се , че сте хванали риба-голяма или малка, че сте направили хубава снимка, че сте сефтосали нова придобивка.....- изобщо, че сте живи!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- dimmitov
- ще става разбирач
+1naskobo написа:Точно! Ама да не би и рибарската фукария да е станала нещо нередно?Спирам да ходя на риба ако няма да се фукам
![]()

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Поначало във форумите съм,за да се отпусна,пошегувам,да се посмея на вицовете,
а когато съм хванал една такава рибка

яко да се похваля.
Относно местата за риболов,напълно съм съгласен с колегите,че не ги споменават.
Днес минах близо до стария Аспарухов мост - огънал се е от колеги.
В такива ситуации,като минавам с лодката отдолу,направо гледам с 4 очи,
защото някои не ебават си вдигнат чепаретата от водата.
А може много лошо да стане за някой в лодката.
Както и да е де - отплеснах се.
Когато имам какво да пиша,си го пиша без да ме е еня,
кой какво мисли за мен.
Има хора дето съм им противен,
но има и такива дето научават нещо от мен.
Е заради тях си пиша.
Така че,който иска да пише,никой не може да го спре.
Изяли го с парцалите - абе я майната им на такива завистници.
Хванал съм малко над нормата някаква риба - бракониер.Пак майна на писачите.
Когато пускам половината риби,не се хваля обаче - и не търся хвалби.
Затова - карайте си я спокойно пичове,форума е готен,
много от членовете са абсолютни пичове,
ако ви е готено да се бъзикаме тука - не се притеснявайте.

яко да се похваля.
кой какво мисли за мен.
Е заради тях си пиша.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
За година и половина престой във Форума се запознах с доста съфорумци, било тука в интернет форума, било на живо из водоемите в страната. Извода е, че 9 за годишното си съществуване форума се е превърнал във вече неприветливо място за тях.
Преди 6 години имах рег тука и знам как хвърчаха банове на какви ли не идиоти, каква е била работата преди и гледам сега каква е - та си правя съпоставки
Нямам идея какво да се направи за да стане по атрактивно място форума и да не изтича туко така инфо навсякъде из разни ми ти риболовни сайтове и прочие статисти, които само четат и на другия ден правят навалица на любимото ти риболовно място и се получава така, че за теб няма място къде да заметнеш и да отмориш 2-3 часа на въздух, т.е. явяват се един вид неблагодарници...та що да си хабиш нервната система и да пишеш къде ?
Щото на първо място, за някои, е да се хване колкото се може повече риба отколкото ти си хванал, а не другата нормална страна на идеята за риболов
Преди половин година пишех непосредствено след всеки излет, но с времето се убедих, че не трябва да си давам толкова зор и да се хабя за масата хора, на които не им дреме как си си прекарал на излета, а гледат само как да идат на другия ден и да напълнят фризера с риба и да се пъчат някъде си.....
Та от време на време за кеф и аз пиша какви съм ги свършил с излетите си, пък които иска да чете и да иде на местата де съм бил преди 2 месеца
Форума е голям и течове отвсякъде...
Не е за хвалба, а по-скоро за информация колега
Хората, който редовно си пускат излетите и не толкова редовно (като мен вече), едва ли се пъчат с това "Вижте каква риба хванах", та нормално е в края на краищата да се пропусне частта къде и на кое място ти е клъвнала рибата, ако е актуален от днес примерно излета 

Преди 6 години имах рег тука и знам как хвърчаха банове на какви ли не идиоти, каква е била работата преди и гледам сега каква е - та си правя съпоставки

Нямам идея какво да се направи за да стане по атрактивно място форума и да не изтича туко така инфо навсякъде из разни ми ти риболовни сайтове и прочие статисти, които само четат и на другия ден правят навалица на любимото ти риболовно място и се получава така, че за теб няма място къде да заметнеш и да отмориш 2-3 часа на въздух, т.е. явяват се един вид неблагодарници...та що да си хабиш нервната система и да пишеш къде ?
Щото на първо място, за някои, е да се хване колкото се може повече риба отколкото ти си хванал, а не другата нормална страна на идеята за риболов

Преди половин година пишех непосредствено след всеки излет, но с времето се убедих, че не трябва да си давам толкова зор и да се хабя за масата хора, на които не им дреме как си си прекарал на излета, а гледат само как да идат на другия ден и да напълнят фризера с риба и да се пъчат някъде си.....
Та от време на време за кеф и аз пиша какви съм ги свършил с излетите си, пък които иска да чете и да иде на местата де съм бил преди 2 месеца

Форума е голям и течове отвсякъде...
Не е за хвалба, а по-скоро за информация колега

Спрях да пиша от...............много дълго време,но не съм спрял да ходя и всички приятели които познавам във форума знаят къде могат да ме открият за
,пък дори и за риболов
Филтрирайки всичко казано преди мен,ще добавя,аз все още съм " пасивно активен " имформатор за своите излети
Приятели,все по-рядко се "меткам" във форума , но това не ми пречи да обсъдим " това и онова"......................,но на лични

Филтрирайки всичко казано преди мен,ще добавя,аз все още съм " пасивно активен " имформатор за своите излети

Приятели,все по-рядко се "меткам" във форума , но това не ми пречи да обсъдим " това и онова"......................,но на лични

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Дано с по-горното си мнение не съм дал лош пример, но съгласете се , че такава е реалността и гледам как в по-ограничен брой от приятели-риболовци да дам мнение от излета си !!
Време е човекът да се замисли за 10 годишнината на Форума дал толкова голямо поле за изява на толкова "именити" риболовци и информатори в БГ !!
Е няма да коментирам излишно... по-горе ВИ го каза човек регнат 2006-таbkd написа:Спрях да пиша от...............много дълго време,но не съм спрял да ходя и всички приятели които познавам във форума знаят къде могат да ме открият ......все още съм " пасивно активен " имформатор за своите излети...

Време е човекът да се замисли за 10 годишнината на Форума дал толкова голямо поле за изява на толкова "именити" риболовци и информатори в БГ !!

- nikolaiiliew
- сериозен играч
Те това е! К`во да допълни човек?!КИРО написа:Поначало във форумите съм,за да се отпусна,пошегувам,да се посмея на вицовете,
яко да се похваля.
кой какво мисли за мен.
Е заради тях си пиша.![]()
ПъСъ: знаеш какви горнища да си купуваш

Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Не знае!Бат ти Киро с футбол не се занимава ,този анцунг не е негов ,той си кара лодката ,следователно ... сещай се! 
Всичко горенаписано не искам да коментирам!Причини хиляди!

Всичко горенаписано не искам да коментирам!Причини хиляди!

Опитах се нещо да направя по въпроса, макар и преди това 2007-ма ли ми раздадохте БАНААА заради някъв си 50кила или с подобен заядлив НИК ???!!.... - за тогава няма да пиша !!sapuna написа:Всичко горенаписано не искам да коментирам!Причини хиляди!
Регнах се 2011-та по мое си желание и какво да видя..... Ти ГО ВИЖДАШ СЪЩООО !! Аз лично за отсъстващите години се нахващах на Амури и Шаранчета - вече не са ми интересни за съжаление, но имам нова ТРЪПКА от 2012-та = тя се чете, вижда и се усеща духом, макар и вече все по-рядко във Форума, поради ред мои си съображения свързни със сигурността на представената нагледно и прегледно информация

Минал съм през почти всякакъв речен и морски риболов и сега намерих пристан след почти 17 години

Сега в тоя "НОВИЯ Форум" ме изкараха какъв ли не......
Ти ми кажи...След излетите си зимата по Янтра, къде ходиш та дява....