Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
Тоз не е местен,а помак.MiTaKa™ написа:Днес една група са се върнали и ми разказа за местен ,който на косене е хванал един амур 15кг и друг е изпуснал и после е бил изгонен . Почнаха като толослопи да ги ловят вече амурите , щом ги виждат , че пасът
Риба къща няма.
- Menkata
- фен клуб-скобар
Дака да аз бях.Понеже бях сам в лагера комшията дойде да ми гребне амура.Вчера минах за малко през язовира.В устието водата е кална напрово ,набутала е клечки дървета страшна работа.Аз се пробвах за едри платики и имах добра слука към 4 платики към 500 гр.Диканаров написа: Менка, мисля че те видях като хвана сниманият амур, защото точно тогава минавах с лодката си към плиткаша за каракудели! Гледах ви с бинокъла! Освен теб там имаше още един човек, който дойде от палатките с кеп, а после дойде и още един! Имахте строена батарея на стойки и лодка!
Ето една красавица

Продължавам да чакам повече свободни дни за да мога да отделя време за по стойностен риболов.Поздрави на всички.

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Менка,не Данчо ,а Веско Диканаров те е видял с лодката като си вадил амура

Всичко може,но не всеки го можe.

Преди седмица връщайки се от гъбобер видях ята от оклей и дребен костур на стръмният бряг под гората между Дълбокият залив/дядо Банчо/ и Патичарника! Сега е гъбарско време и съм оставил рибоците да наедряват на спокойствие, но съм насушил 0.5кг. манатарка, стерилизирал 15 буркана "омния" с пачи крак, манатарки и булки, а маринованите манатарки, булки, и хлебна млечница са двайсетина! То приятелите ми почнаха да ми идват на гости заради тез мезета!
А ракия носят ли,бат Веско,щот ида одма със шишето
Ще се обадя но таз или другата събота.
А ракия носят ли,бат Веско,щот ида одма със шишето

Риба къща няма.
- Menkata
- фен клуб-скобар
Що за наглост трябва да има човек да ти пусне мрежа пред въдиците или има друго можели самите любители рибари да са си пуснали мрежата.Бях подучул че е имало и разправия и до бой щяло да се стига с ИАРА.

Ако някой има повече информация нека да разкаже,че ми е интересно как се пуска мрежа пред захранени шамандури

Ако някой има повече информация нека да разкаже,че ми е интересно как се пуска мрежа пред захранени шамандури

Така е,Менка деиствието се развива при дървото,имало е скандал,до бой е щяло да се стигне.Доколкото разбрах са хванати от Троян са. 

Риба къща няма.
-
- вече хвърля и на тежко
Дани, имаш ли инфо дали вали много около Г. Желязна, че утре сме планувалид аходим и да знам къде да се спуснем. Ама в това дъждовнов реме не ми се рискува с колата и сигурно ще я оставим на Могурицата и ще идем под гората?
-
- новобранец
Утре заминавам за 7 дена.Бялата,активна ли е,и ако да ,на спининг или на дъно.
Много дъжд,чак язовира се не вижда,все едно че е ноември с мъгли.
Риба къща няма.
- Menkata
- фен клуб-скобар
Язовира е мътен!Не мътен ми направо си е кален за мен.Такава вода не бях виждал до сега.garbolino94 написа:Утре заминавам за 7 дена.Бялата,активна ли е,и ако да ,на спининг или на дъно.
-
- вече хвърля и на тежко
Кофти! Тук в Троян вали, ама по-скоро превалява, не е силена дъжда и не е постоянен! Отиваме утре на ранина, а пък каквото стане!
Аз съм на стената,след тези порой,пък квот даде началника.Ще търсим бялата,и плувките.От мен лека и спокойна. 

Риба къща няма.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Наглеците започнаха да се увеличават,май вярно ще има бой скоро времеяз,Сопот написа:Така е,Менка деиствието се развива при дървото,имало е скандал,до бой е щяло да се стигне.Доколкото разбрах са хванати от Троян са.

С този валеж който дадоха по тв сигурно ще качи още язовира,това е добре.

Ще качи яко днес следобет,два часа порой
,опита и градушка но аз я спирах,с не ще ти ,,,,,,,,,но причука де,
Дерето до нас щом върви със сила,има вода.И кулата като я гледам къде е водата доста качи,и сега пак вали,стига вече,че гроздето,нали трябва и вино 

Риба къща няма.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Всяко зло за добро,язовира ще напълни ,това е добре.А за гроздето ,то е много добро тази година на всякъде,ще го пазим ,почваме пръскане
Пробва ли днес нещо на стената ?

Пробва ли днес нещо на стената ?