Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Днес след работа отскочих до Панчарево. Бях на стената. Лових с мача. Започнах точно в 18.00 часа и приключих в 20:45. За това време хванах десетина едри уклея, три много едри бабушкиlif3house написа:Екстра не забравяй да споделиш, аз пък събота или в неделя също мисля да ходя, но ще съм от другия край на езеротоmiro253 написа:Благодаря колеги. В петък след работа мисля да се пробвам на стената с мача, но нещо пак го дават дъждовно, но ако имам късмета ще споделя, че темата нещо напоследък умря.

- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Добре си си изкарал! Поздравления. Я кажи, тия едрите бабушки, колко точно бяха едри?miro253 написа:
Днес след работа отскочих до Панчарево. Бях на стената. Лових с мача. Започнах точно в 18.00 часа и приключих в 20:45. За това време хванах десетина едри уклея, три много едри бабушкии десетина от нормалните. Пробвах някаква нова за мен захранка StarFish. За парите си е перфектна. Рибата според мен си кълве нормално за района. Пипа много тънко и с по-груб такъм не става. Лових на монтаж с два вирбела. Без захранка ХИЧ не става! Просто няма смисъл! Абе това си е Панчарево. Мен ме кефи
.
Слабо беше днеска на филмовата, десетина платички и няколко червеноперки.Много хора бяха капо. 

[quote="Redimido"
Добре си си изкарал! Поздравления. Я кажи, тия едрите бабушки, колко точно бяха едри?[/quote]
Ами не съм ги мерил, но може би с дължина около 25 см. Като хванах първата си мислех, че съм закачил платика.
Добре си си изкарал! Поздравления. Я кажи, тия едрите бабушки, колко точно бяха едри?[/quote]
Ами не съм ги мерил, но може би с дължина около 25 см. Като хванах първата си мислех, че съм закачил платика.
Вячера за 2 часа на пънча - водата много висока, на гумаджийницата не може да се мине ни в ляво ни в дясно без да нацапаш в гьола. На втичалото малко под платеното дребен костур кокото за кеф на торен червей.
По-голям шаран от рибаря няма...
-
- научил се да хвърля
колеги според вас каде е по добре да се иде за една седмица на жребчево или на пясъчник.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Илия,на всякъде е добре,стига да знаеш какво търсиш и за това отиваш
Някой ходят за една,други за друга риба,аз бих избрал Жребеца,заради тролинга примерно

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- научил се да хвърля
попринцип и аз съм повече за жребчево ама незнам как са нещата там сега с белата риба аз принципно отивам за неия.
Има тема за Жребеца !!! Тук е за Софийска област 

http://www.bigfish.bg/news/kade_kalve/R ... ragna.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
Колеги някой ходил ли е на Негованският не платеният,дали се обажда нещо.
zdraveite,hodih na kazi4ene na ski vleka.ulovat behe hubav.sutrinta hvanah 5 sharana po 1.500-2kila na prujina
-
- научил се да хвърля
Колега във Форума се пише на кирилица, а за шараните бравос. 

- bobolinzer
- вече хвърля и на тежко
Някой да е ходил на Иваняне скоро (St. Nikola се казва вече)? Мислех си събота да се пробвам?!
Колеги,някакво инфо от Пънчака от близките 2-3 дни има ли някои.Чудя се утре накъде да се метна на стената или на устието