въпрос към щекари
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
-
- новобранец
въпрос към щекари
Скоро мисля да си сменям щеката и се колебая между четири модела на MAVER-COMPETITION 201,COMPETITION 151,Carp2 N25,ROUBAISIENNE N15 всичките на 13m.Молбата ми е да ме упътите към някои от моделите ?Предварително ви благодаря за отговора.
Astra
butnikbutnik написа:Едва ли ще има колега който да познава всичките модели освен ако не работи при Ивайло Христов-вносителя на Мавър.За Колмик мога да ти помогна,понеже са в Пловдив.Дано някой да е ловил с някой модел да ти помогне.
Кво ще кажеш за colmic Astra на 13 мт.Разглеждал ли си я?
че нещо ме влече
Ако тьрсиш от така наречените"олраундьри" 201 и N25 са супер,пьк и обраха доста медали в теста на Деклик пеш в http://www.maver.net
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Astra
Закъснях с отговора,Астрата е един от добрите модели,пъргав строй,изпъната при подаване послушна,добре балансирана,за цената си е супер.А за здравина няма да спорим.Пък и Весо бързо реагира при поръчка за каквото и да е било.carbolino написа:butnikbutnik написа:Едва ли ще има колега който да познава всичките модели освен ако не работи при Ивайло Христов-вносителя на Мавър.За Колмик мога да ти помогна,понеже са в Пловдив.Дано някой да е ловил с някой модел да ти помогне.
Кво ще кажеш за colmic Astra на 13 мт.Разглеждал ли си я?
че нещо ме влече
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....