Къпиново, Великотърновско

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Къпиново, Великотърновско

Мнение от Златев »

Привет, колеги!

Предстоят ми няколко дни да поотпусна душа на една къщичка до Къпиновския манастир.
За околните рекички се ориентирах горе-долу.
Но въпросът ми е за подстъпите към яз. Йовковци от там и наличието на костури и може би нещо по-зъбато.
В неделя заминавам и ми се ще да се подготвя и за там.

Поздрави!
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Re: Къпиново, Великотърновско

Мнение от eroucma »

Ще ти отговоря само за "подстъпите към яз. Йовковци" за другото ще кажат колегите, които са ходили по скоро там защото аз последните 2 седмици пасувам поради липса на автомобил.
Та за пътя- лошото е, че точно в зоната на Капиново се намира пречиствателната станция и стената на язовира и поради тази причина там всичко е забранена територия. Най- близкият път ти е да се върнеш до с. Велчево през Ц. Курия и Пчелище и от там покрай кметството да се отклониш за Плаково. От там вече пътя те води само направо за С. Колиби, Гърдевци и т.н. приблизително 35 км е от Капиново до моста над язовира :D Успех.
Изображение Изображение
Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Re: Къпиново, Великотърновско

Мнение от Златев »

Благодаря много!
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”