Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

макара за телемач
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
макара за телемач
здравейте интересуваме за този телемач каква макара би му подхождала в рамките на 50 лв? знам че някои ще кажат чети из форума,търси в гугъла но ако някои има малко свободно време да ми обърне внимание и да драсне 2-3 реда ще съм му благодарен, и ако ми обясни каква е разликата между макарите за мачов риболов и останалите какви са така да се каже критериите за този вид макари и по спечиално ако има за телемачовете като този т.н. 
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
ПОЗДРАВИ

ПОЗДРАВИ

- lif3house
- разбира нещата
Re: макара за телемач
????????????????????????????????????? шах и мат !fishmanzzz написа:здравейте интересуваме за този телемач каква макара би му подхождала и по спечиално ако има за телемачовете като този т.н.
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=116&t=35327" onclick="window.open(this.href);return false;
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Абе то за този телемач,ще трябва някаква по специална макара,щото не като онзи... 

Аз там съм пораснал...
- Port_Royal
- разбира нещата
Колега,макара за мач риболов става да се използва и на телемач пръчка,както е в твоя случай,няма разлика.

Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
- Port_Royal
- разбира нещата
Основната разлика на мач макарите спрямо макари за друг вид риболов е използването на плитки шпули за навиване на мач влакното.Дано сме ти помогнали с отговорите на въпроса Ви.

Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
-
- вече хвърля и на тежко
основно - трябва да работят добре с тънко влакно и да имат перфектен аванс и подходяща големина.fishmanzzz написа: каква е разликата между макарите за мачов риболов и останалите какви са така да се каже критериите за този вид макари и по спечиално ако има за телемачовете като този т.н.
ПОЗДРАВИ
желателно, но не задължително, е да са по-висобооборотни примерно 6:1 , плитка шпула.
някои имат ръчка за бърз аванс... това е последното което трябва да гледаш.