макара за телемач

Модератор: Paublo_Eskobar

fishmanzzz
новобранец
новобранец

макара за телемач

Мнение от fishmanzzz »

здравейте интересуваме за този телемач каква макара би му подхождала в рамките на 50 лв? знам че някои ще кажат чети из форума,търси в гугъла но ако някои има малко свободно време да ми обърне внимание и да драсне 2-3 реда ще съм му благодарен, и ако ми обясни каква е разликата между макарите за мачов риболов и останалите какви са така да се каже критериите за този вид макари и по спечиално ако има за телемачовете като този т.н. :)
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
ПОЗДРАВИ :)
Аватар
lif3house
разбира нещата
разбира нещата

Re: макара за телемач

Мнение от lif3house »

fishmanzzz написа:здравейте интересуваме за този телемач каква макара би му подхождала и по спечиално ако има за телемачовете като този т.н. :)
????????????????????????????????????? шах и мат !

http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=116&t=35327" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

Абе то за този телемач,ще трябва някаква по специална макара,щото не като онзи... :roll:
Аз там съм пораснал...
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Port_Royal »

Колега,макара за мач риболов става да се използва и на телемач пръчка,както е в твоя случай,няма разлика. :drinkers: :supz: :supz: :supz: :drinkers:
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Port_Royal »

Основната разлика на мач макарите спрямо макари за друг вид риболов е използването на плитки шпули за навиване на мач влакното.Дано сме ти помогнали с отговорите на въпроса Ви. :drinkers: :supz: :prayer: :supz: :drinkers:
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
nabeden ribar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nabeden ribar »

fishmanzzz написа: каква е разликата между макарите за мачов риболов и останалите какви са така да се каже критериите за този вид макари и по спечиално ако има за телемачовете като този т.н. :)
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
ПОЗДРАВИ :)
основно - трябва да работят добре с тънко влакно и да имат перфектен аванс и подходяща големина.
желателно, но не задължително, е да са по-висобооборотни примерно 6:1 , плитка шпула.
някои имат ръчка за бърз аванс... това е последното което трябва да гледаш.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”