Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Нещо по едричко на дъно не удари ли?mizov написа:Таранка от Засмяно на телескоп на бял червей
Имаше ли много рибари?
само таранка ли

Вчера много даваше ! Днеска нещо не кълве.
Ловях само с телескоп без водачи, понеже имаше много рибари с палатки, каравани с целите семейства - нямаше свободни места.
Тази седмица ще отида рано при хубаво време, за да заема хубаво място и ще хвърля и на дъно, за да видя какъв ще ми е късмета
Тази седмица ще отида рано при хубаво време, за да заема хубаво място и ще хвърля и на дъно, за да видя какъв ще ми е късмета

колеги даите информация за блъсково николоевка венелин засмяново звънец какво е положението
За всичките,които питаш има такса м/у 7 и 20лв....
като риба говоря колега не като такса някои дали е ходи скоро да каже какво е хванал
Кой ще ти каже...нали знаеш отиваш и пробваш.На Николаевка рибата е активна от седмица и ракът не пипа.Да си прочел нещо подобно ,а има изкарани много шарани за това време.
- jivko81
- научил се да хвърля
колега на всичките изброени водоеми е пълна боза ако ще ходиш да хващаш риби то на ботево или тръстиково
Съгласен съм с колегата jivko81, вече писах за Бозвелийско. Сега се чудя Ботево или Блъсково да посетя. Някой ако е ходил да сподели условия и на какво кълве, каква риба излиза. Мерси предварително и наслука 

На Ботево основно дребни шаранчета излизат и ако имаш късмет нещо над килограм.Ако ти се хваща нещо по голямо отиди на Блъсковоbrainwave написа:Съгласен съм с колегата jivko81, вече писах за Бозвелийско. Сега се чудя Ботево или Блъсково да посетя. Някой ако е ходил да сподели условия и на какво кълве, каква риба излиза. Мерси предварително и наслука

Условията какви са на Блъсково и Ботево. На качамак ли кълве на пружина или на косъм на суха царевица?
http://botevo.com/" onclick="window.open(this.href);return false; тук можеш да прочетеш за Ботево,а това са условията на Блъсково - 20 лв. (на човек; до 3 въдици) и 3 риби по избор → 24 часа
Засмяново основно таранка.Николаевка чувам за шарани но не съм ходилkaloqn8 написа:като риба говоря колега не като такса някои дали е ходи скоро да каже какво е хванал
Вчера много даваше ! Днеска нещо не кълве.
- jivko81
- научил се да хвърля
колега аз ти казвам за ботево или тръстиково като риба не като такса на тръстиково са трофеи на ботево са малки но са много като количество има и там големи аз лично със моя приятел сме хващали шарани в порядъка на 1.5 кл 2.5 кл за нов възтановен язовир е супер не ги слушай че излизат само дребни риби говоря ти за ботево пожелавам ти наслука
- bad_santa
- научил се да хвърля
Здравейте колеги, знаете ли нещо за язовира до село Ябълчево!
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
-
- новобранец
Аз преди 2-3 години ходех редовно на Ябълчево. Язовира ми харесва, риба има. Таксата беше 2-3лв, ако не се лъжа - 3 пръчки, рибата се заплаща на килограм. Поне тогава беше такова условието. Имам телефона на собственика, който си е и пазач през деня. Ако не го е сменил вече де:
0896518308 - Росен
Хубавото е, че до язовира има още един водоем и като извади майки и си ги пуска там, т.е. сам си въди рибата. Аз като ходех имаше амур и шаран доста. Таранка като за световно, но дребна. По-едра таранка излизаше на стената. Но за повече подробности му звънни, ако още му е това телефона, направо да черпиш инфо от извора, както се казва
П.С. Единствения недостатък е, че грам сянка няма, лятото е ужас..
0896518308 - Росен
Хубавото е, че до язовира има още един водоем и като извади майки и си ги пуска там, т.е. сам си въди рибата. Аз като ходех имаше амур и шаран доста. Таранка като за световно, но дребна. По-едра таранка излизаше на стената. Но за повече подробности му звънни, ако още му е това телефона, направо да черпиш инфо от извора, както се казва

П.С. Единствения недостатък е, че грам сянка няма, лятото е ужас..