Къде се намирам:
Кулинария
Риболовна кухня
naRiba.com

Форум


Пъстърва на скара във фолио
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
- Мнения: 3426
- Регистриран на: Пон Май 02, 2005 9:14 pm
- Местоположение: София, Русе
- Обратна връзка:
Пъстърва на скара във фолио
Вземате 2-3 по едри риби (хубаво е да са поне по 500гр)
режете на едри парчета измивате МНОГО добре. Втривате с подправка за рибни ястия (Котаяни е добра). Оставате настрани за час.
Нарязвате на тънки колелца: зелена чушка, домат и лимон .
Вземате фолиото и редите първо резените лимон,
после чушката и доматите слагате в корема на рибата, ако е крайно парче може и след лимона и чушката. Слагате от двете страни и от вътре по малко масло(става и зехтин или олио), поръсвате с малко сол(в готовите подправки има но не е достатъчна).
Завивате здраво и мятате на скарата, около 25 мин и трябва на рибата
обръща се често. Като почне да покафенява тук там фолиото е готова.
Върви със всичко, последно я пих с ябълкова ракия
Ето и как изглежда


режете на едри парчета измивате МНОГО добре. Втривате с подправка за рибни ястия (Котаяни е добра). Оставате настрани за час.
Нарязвате на тънки колелца: зелена чушка, домат и лимон .
Вземате фолиото и редите първо резените лимон,
после чушката и доматите слагате в корема на рибата, ако е крайно парче може и след лимона и чушката. Слагате от двете страни и от вътре по малко масло(става и зехтин или олио), поръсвате с малко сол(в готовите подправки има но не е достатъчна).
Завивате здраво и мятате на скарата, около 25 мин и трябва на рибата
обръща се често. Като почне да покафенява тук там фолиото е готова.
Върви със всичко, последно я пих с ябълкова ракия

Ето и как изглежда