яз. Искър

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
vladobe
научил се да хвърля
научил се да хвърля

яз. Искър

Мнение от vladobe »

И ние направихме с колегата geokir един излет вчера. Принципно имам навик веднага след излета да слагам репортажа, но просто нямах сили тъй като се прибрах в 12 вечерта... Та как тръгна всичко. Ставане или по точно безсъние до 02:00 часа. Кафе, с**не, подготовка на багажа, взимам Жоро в 03:30 часа и хайде към язовира. Гьола ни посреща с чистия си въздух, който бе замърсен от жабките, който искаха да излизат от мен... нещо предната вечер съм раздразнил стомаха. Както и да е сваляне на багажа заставане на мястото и се почна. Подготовка на захранка, която изглеждаше по-скоро заготовка за ТОРТА :-) ( ВДЕ Classic Beam, Бисквити, Карамел, ШокоУад, Кокосови стърготини различни цветове, ШокоУадови пръЧци различни цветове + класик, Ванилия, Сладка царевица, бял червей и малко марсолчета дето кихах докато я правя ;-) ) Както и да е почнахме да мятаме ама на мен пак не ми беше ден .... при мен не бута, а при жоро на СомаМУТО (сомаджииската) не спира както и на Фидера му. Гол след гол. Аз само търча с кепа. По-едно време и аз се разписах с новата пръчица :-). От толкова търчене бях забравил за проблемите със стомаха, но той от своя страна ми припомни, че е ГОСПОДАР НА ТЯЛОТО МИ. Извиних се на Жоро и отидох да търся къде да изсипя САМОСВАЛА. Лек ветрец ми вее слабините стръкче храст ме боцка по гъза, клекнал нейде из върбите аз тихичко ... О МАЙ ГОД! Някакъв ме зяпа... бързо една суха баня с тоалетна хартия и ДИМ ДИМ ДА МЕ НЯМА при Жоро. Жоро пак вади като ненормален и аз от това търчане с кепа се изморих седнах хапнах и по едно време като ми отиде кръвта в корема да обработва храната ми се доспа... Легнах аз започнах да човъркам с телефона снимки лигавщини клипове всякакъв вид забавление, обаче едни МРАВКИ ВИ КАЗВАМ КАНИБАЛИ! Почнах да търся място къде да дремна и по едно време дали го намерих дали бях адски изморен съм се отпуснал и заспах Жоро има мисля, че снимки ;-) Станах докато се разсъня мина време почнахме пак приказки сладки и извадих още една Платика. Така, че фидера е сефтосан на 200% :) Чух се с един приятел оказа се, че ще идват към язовира та реших да му пазя мястото. Чух се и със Зарко щял картинг да кара .... О МАЙКО :-). Сигурно се е напил от мъка, че не е победил ;-) Седяхме до 20:00 часа жените почнаха да звънят къде сме що сме така или иначе вече бяхме подготвени за скандали в къщи. Жоро естествено изкара мен виновен пред съпругата си ;-) И аз като добър самарянин поех вината ;-) като безстрашен войн от филма 300 се качих до тях да му помогна за багажа. Синът на колегата е много сладко дето пу пу да не го уроки! Такова възпитано дете не съм виждал. Първо здравей влизай заповядай ... аа бе страхотна скица! ... Да Ви кажа всяка секунда си заслужаваше изкарахме си много приятно и релаксиращо. Извадената риба беше около 20 кг. взехме си около 5 разбира се най-едрите другото във водата. Снимки нямам тъй като батериите бяха паднали и на двата телефона ако Жоро е направил снимка в тях на рибата да я сложи. Котките пред блока исках много да снимам как се кефят на рибката дето им нося, а именно 3 платики по 500 600 гр. Гледката беше много красива тъй като котетата са по 300-400 гр. и се опитваха да влачат рибата :)

Ето Ви и малко снимков маТриял:

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

На път за вкъщи Холивуд СТИЛ :)
Изображение

Наслука на всички и нека СИЛАТА бъде с Вас!

Поздрави Владимир Кацаров

[youtube1]<object width="640" height="360"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/f-Qpvxmnchs?version=3 ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/f-Qpvxmnchs?version=3&hl=bg_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]

Приятно гледане!
"Не е важно какъв си - важното е да си добър човек!"
Ванга
ИзображениеИзображение
Аватар
NWC
новобранец
новобранец

Re: яз. Искър

Мнение от NWC »

Е голям кеф е било :rolleyes: а котките представям си гледката :D :lol: :lol:
once a gunner always a gunner
Аватар
vladobe
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vladobe »

Ето снимките и от телефона на колегата. Предварително се извинявам за грубата снимка с тавата ама да не е да кажат критиците, че така си говорим :drinkers:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Ванга
ИзображениеИзображение
Аватар
pano64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pano64 »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Христо Рангелов »

На тая захранка и аз ще клъвна бре..
Браво, страхотен излет :)
"The more you know, the less you carry"
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

:smt023
Никога на колене пред когото и да е.
Аватар
vladobe
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vladobe »

Колеги да Ви кажа, че след като свършихме тази захранка реших да направя втора пак ВДЕ червената за платика! НЕ БУТА!!! Повече няма да взимам само Класика!
Ванга
ИзображениеИзображение
aivanov99
новобранец
новобранец

Мнение от aivanov99 »

Колега в коя местност ги ловихте тез платики? 8)
Аватар
vladobe
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vladobe »

Колега нямам идея как се казва местността. Сами си намерихме мястото с колегата, защото и аз като теб питах 100 пъти и никой не казва ще кажеш, че ще им изядеш хляба ;)
Ванга
ИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”