Какво ви е мнението за подводните камери???

Всико за лодките сонарите и атрибути към тях.

Модератори: emo vasilev, Кърцата

Аватар
djambaza
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Какво ви е мнението за подводните камери???

Мнение от djambaza »

Много се замислям да си взема една, разбира се за риболов, струва ми се супер интересна и полезна джаджа. Ето линк към модела който съм си харесал, но разбира се със 100 метров кабел и на далееч по-добра цена. Но все пак искам да чуя и вашето мнение и дали бихте ползвали и вие подобно нещо? http://www.detective.bg/Profesionalna-v ... l-CR110-7B" onclick="window.open(this.href);return false;
От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.
esox_hunter
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Какво ви е мнението за подводните камери???

Мнение от esox_hunter »

djambaza написа:Много се замислям да си взема една, разбира се за риболов, струва ми се супер интересна и полезна джаджа...
Колега, ако ти се гледа телевизия отвори си една биричка седни пред телевизора и си пусни "Нешънъл джеографик", "Дискавъри" или "Виасат експлорер" там риболовни предвания бол, че и професионално заснети :lol: :lol:
Шегата настрана, ама си мисля, че ще си убиеш кефа от риболова така..."има ли риба", "каква риба" "'що не кълве" и подобни в този дух :wink:
Аз понякога само сонар да има на борда и се улавям, че вместо да си гледам кефа зяпам в него, като в електронна игричка и си задвам подобни въпроси....
То къде отива кефа от риболова, изненадата и т.н., но ти си знаеш де, ако те влече вземи си такава камера :)
"Sometimes люл, sometimes win"
/Стоичков/
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Камерата става за чисти води,които имат видимост.За язовирите ще се вижда но максимум до 40-50см,аз това съм констатирал с камера ВУДО !!!Има и още нещо,слънцето пречи и в повечето случай се налага да си завираш главата в екрана и да правиш сянка за да видиш нещо :idea: :idea: :idea:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
djambaza
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от djambaza »

Явно ще я къдря още малко, но може би ме поотказахте. Мисълта ми беше, че ще е удобно да разбереш тактиката ти дали работи или не особенно на нов язовир :smt102
От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

djambaza написа: Мисълта ми беше, че ще е удобно да разбереш тактиката ти дали работи или не особено на нов язовир :smt102
Това лесно ще го разбереш , ако имаш риби на куката :wink: С камера се гледат други работи :idea:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Лодки и сонари”