Къца- кълве воблери BG

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Re: Къца- кълве воблери BG

Мнение от Павел Иванов »

Бях обещал да си кажа мнението като ги пробвам на нещо различно от пъстървова река . Е пробвах ги .
Воблерите са с много интезивна собствена игра , перфектни кленоуловители за затворени водоеми и реки от вида на Искър , Марица , Тунджа , за по-топло време . Самите воблери са плитко газещи , 20 - 50см. преко сили , което ги прави едни много добри под повърхностни примамки . Имат добър кастинг и си ловят клен много добре . Като цяло за парите си , трудно ще се намери толкова сполучлива примамка .
Къци , имам забележка към "търговският вид" . На дървените боята им пада изключително бързо ! Това не им пречи при рибоулова , но пък ще пречи на теб при маркетинга им :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
wobler4o
новобранец
новобранец

Мнение от wobler4o »

с рибката направо ги сцепвам кефалите но се счупи лопатката и направих друга а имам една боя за ситопечат и му ударих една червена резултата беше невероятен явно си падат по червено сега си купих и жабока но още не е къпан
Miglen
новобранец
новобранец

Мнение от Miglen »

при мен пък нещата с рибката са много зле заразлика от жабетата те ловят прилично
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

но пък ще пречи на теб при маркетинга им

Твоето мнение е важно за мен.Мисля по въпроса.Все пак се радвам ,че ловят и като видя реакцията на това момче ми пълни душата! http://youtu.be/48qqGRZ38dA" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Пробвах воблерите "Къца" и както очаквах ловят кефал добре. Поради по-големите габарити и лопатка е удачно да се ползват в относително по-дълбоки участъци, защото иначе "орат" по дъното. Това не е кусур - както казах, просто трябва да се ползват на правилни места. Държат отлично на течение, имат изразена игра( както и очаквах), и дебелиот куен няма какд а остане безразличен към тях.
Инак за художественото оформление сме коментирали вече. Според мен е редно да направиш и по-дребен модел.
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

Днес пристигнаха и моите воблери Къца Кълве и съм много доволен от тях , пробвах ги във ваната и имат чудесна игра а колегата се оказа много точен и отзивчив.Сега някой ден като имам време ще ги пробвам и на реката
Изображение
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Инак за художественото оформление сме коментирали вече. Според мен е редно да направиш и по-дребен модел.
Вие сте истински приятели.Карате ме да развивам себе си и воблерите.Благодаря!
Намерил съм по-здрав материал за лопатката.Мисля да я направя и в червено.Това е ваша идея.В момента разработвам 9см. и 7см.Следващите ще бъдат от 3см. до 3,5 см.,но това е дългосрочен план. 1,2 до 3 години.Казвам по-дълъг срок за да го спазя.
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Pe6o_Tikvata написа:Днес пристигнаха и моите воблери Къца Кълве и съм много доволен от тях , пробвах ги във ваната и имат чудесна игра а колегата се оказа много точен и отзивчив.Сега някой ден като имам време ще ги пробвам и на реката
Изображение
Колега !
Как ги качи тия снимки ? Хванах една бяла риба на Дунава с новите воблери и искам да ви я покажа.
Аватар
monzata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от monzata »

прати ми я на пощата , писал съм ти я на ЛС , аз ще я кача вместо теб ! ;)
Аватар
monzata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от monzata »

ето и звяра на Кръстьо :arrow:
P1020452.JPG
P1020452.JPG (229.25 KiB) Преглеждано 1336 пъти
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

След няколкодневен воаяж съчетан яко бачкане + доволно риболов , съм на мнение че воблерите се представят отлично и в река , в случаят Струма . Като изключа японките , воблерите на Къци бяха едно ниво над другите и ловяха повече от добре . Държат се много добре в течение , имат великолепен кастинг и както споменах , ловят перфектно :D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Павел Иванов написа:След няколкодневен воаяж съчетан яко бачкане + доволно риболов , съм на мнение че воблерите се представят отлично и в река , в случаят Струма . Като изключа японките , воблерите на Къци бяха едно ниво над другите и ловяха повече от добре . Държат се много добре в течение , имат великолепен кастинг и както споменах , ловят перфектно :D
Тази оценка е много важна за мен и ме прави щастлив.
БЛАГОДАРЯ !!!
Аватар
Sleepwalker_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Sleepwalker_ »

Къде може да видим моделите? Казваш, че имаш нови, но не намирам нищо. :roll:
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Къде може да видим моделите? Казваш, че имаш нови, но не намирам нищо

Върху бялата риба е новия воблер.Бял с червена лопатка 9см..Той лови,но не е готов.Няма оченца не е боядисан и лакиран.Това отнема време,но хубавите работи не стават лесно. :D
Аватар
Sleepwalker_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Sleepwalker_ »

Тоест единствените, които предлагаш и човек може да си купи, са моделите, известни като "жабката" и "рибката", така ли? :D
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”