Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Взлом
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Подобен случаи на шурата му обраха офиса неща които сме внаясяли там с часове сотаджийте казаха, че са изнесени за три минути щот те дошли на третата минута такъв им бил договора. И вече било обрано, кво да ти кажа бои , ебане и сръбска музика за такива и пак им е малко. За това един призив към всички не копуваите крадени неща нищо, че са по евтини, по този начин стимулираме кражбите.
Няма такова нещо Коце "съдебни пътища"георгиев59 написа:Павка напълно ти съчуствам приятелю и моя съвет е да приемеш нещата каквито са или да опиташ по съдебен път,защото и на мен ми са се случвали подобни кражби и в краина сметка само отпечатъци и писания а резултат и до днес няма![]()

Няма такова нещо- ДЪРЖАВА-обезверен съм

Само можем да съчустваме на Павката
- krokibg
- учете се от него
Да.....лошото е че само можем да му съчувстваме и нищо повече.Проблема е в това,че когато набират хората,никой нищо не проверява за тях и или почти нищо.Наемат се хора,който се занимават със компютрите на сота.Мине,немине и ги гонят за нещо.Тези,изгонените се ядосват и понеже във повечето случай ги режат от заплатите/който са смешни за работата която вършат/ и въпросните вече бивши служители излизат от фирмата напълно подготвени да съботират работата на сота и пордават информацията на групи от крадци.Понякога и участвуват лично във обирите.И това за крадливите хора които работят във сотовете също е напълно вярно.Собственниците на сотове,небиха искали такива работи да се случват,но това са фактите.Вие преценете сами,какво е положението във сотовете.Пного хора забогатяха от такива работи.плащаш му да те пази,а той гледа как да те обе

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!