Взлом

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Павка напълно ти съчуствам приятелю и моя съвет е да приемеш нещата каквито са или да опиташ по съдебен път,защото и на мен ми са се случвали подобни кражби и в краина сметка само отпечатъци и писания а резултат и до днес няма :cry: :cry:
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Подобен случаи на шурата му обраха офиса неща които сме внаясяли там с часове сотаджийте казаха, че са изнесени за три минути щот те дошли на третата минута такъв им бил договора. И вече било обрано, кво да ти кажа бои , ебане и сръбска музика за такива и пак им е малко. За това един призив към всички не копуваите крадени неща нищо, че са по евтини, по този начин стимулираме кражбите.
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

георгиев59 написа:Павка напълно ти съчуствам приятелю и моя съвет е да приемеш нещата каквито са или да опиташ по съдебен път,защото и на мен ми са се случвали подобни кражби и в краина сметка само отпечатъци и писания а резултат и до днес няма :cry: :cry:
Няма такова нещо Коце "съдебни пътища" :twisted: :twisted: Всичко е направено да се ебе майката на тоя държава -без извинения.
Няма такова нещо- ДЪРЖАВА-обезверен съм :cry: :cry: :cry:
Само можем да съчустваме на Павката
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Да.....лошото е че само можем да му съчувстваме и нищо повече.Проблема е в това,че когато набират хората,никой нищо не проверява за тях и или почти нищо.Наемат се хора,който се занимават със компютрите на сота.Мине,немине и ги гонят за нещо.Тези,изгонените се ядосват и понеже във повечето случай ги режат от заплатите/който са смешни за работата която вършат/ и въпросните вече бивши служители излизат от фирмата напълно подготвени да съботират работата на сота и пордават информацията на групи от крадци.Понякога и участвуват лично във обирите.И това за крадливите хора които работят във сотовете също е напълно вярно.Собственниците на сотове,небиха искали такива работи да се случват,но това са фактите.Вие преценете сами,какво е положението във сотовете.Пного хора забогатяха от такива работи.плащаш му да те пази,а той гледа как да те обе :twisted: :twisted: :twisted:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Много неприятно , отвратителна работа.

П.п. Пусни ми адреса на ЛС да мина да се видим
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Копеленца мръсни!

Съчувствам ти,Сестрата,щото и на мен се случи по-рано тая година,макар и не в такъв мащаб!

Аз сам си бях виновен,ама ти си търси правата! :evil:
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”