Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Риболов на Костур
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Риболов на Костур
http://postimg.org/image/jycaehofl" onclick="window.open(this.href);return false;
На фидер и грозд торен червей.
На фидер и грозд торен червей.
- pe6o_bonev
- научил се да хвърля
къде е тва бре
- Vid
- кандидат преподавател
Бахти и тъпата бракониерска снимка. Само не разбрахме кВи са другите риби в теления живарник???
Ей за тВа няма да се оправим

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
-
- новобранец
Какъв бракониер бе мен,това на Реселец под лагера.Сега се прибрах пак с клен 840 гр и три по-малки.А другите рибета в живарника са морунажчета.
-
- новобранец
Не те разбирам,какво съм бракониерствал,Че съм хванал мезенце за бирата ли?Vid написа:Бахти и тъпата бракониерска снимка. Само не разбрахме кВи са другите риби в теления живарник???
- hristo2201
- новобранец
Здравейте колеги и фенове на костура. Тъй като адски ми харесва да ловя костур, а и вкусовите му качества са безспорни, искам да ви питам като изключим за стръв жива рибка каква друга е подходяща според вас
Говорим за риболов на плувка.

Торен червей,може на грозд ако са по-малки червейте.hristo2201 написа:Здравейте колеги и фенове на костура. Тъй като адски ми харесва да ловя костур, а и вкусовите му качества са безспорни, искам да ви питам като изключим за стръв жива рибка каква друга е подходяща според васГоворим за риболов на плувка.
Остави само стъпки
- Vid
- кандидат преподавател
Не бе, те нахвърляни костури по плочките са си много добри, но заедно с дребосъка в живарника ми се струва, че си прескочил нормата....amigoto777 написа:Не те разбирам,какво съм бракониерствал,Че съм хванал мезенце за бирата ли?Vid написа:Бахти и тъпата бракониерска снимка. Само не разбрахме кВи са другите риби в теления живарник???
Не зная кВо е Реселец? Ако е платено, се извинявам за коментара.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Амиго,ич да не те е еня за мнението на селския бек!Ше го назначиме за култур-трегер в изгорялото ТКЗС!Vid написа:Не бе, те нахвърляни костури по плочките са си много добри, но заедно с дребосъка в живарника ми се струва, че си прескочил нормата....amigoto777 написа:Не те разбирам,какво съм бракониерствал,Че съм хванал мезенце за бирата ли?Vid написа:Бахти и тъпата бракониерска снимка. Само не разбрахме кВи са другите риби в теления живарник???
Не зная кВо е Реселец? Ако е платено, се извинявам за коментара.

Риболова на Костур ми е любим,макар че пъстървовия също е много интересен. В последно време му хванах цаката с подвижни плувки да го лова и също е голям кеф.
В язовир Огоста с друга плувка трудно се лови на 5-7 метра...kolio_vg написа:Риболова на Костур ми е любим,макар че пъстървовия също е много интересен. В последно време му хванах цаката с подвижни плувки да го лова и също е голям кеф.
Ама кажи,че не е кеф на тая дълбочина да излизат по 250-400гр. костуриourglory написа:В язовир Огоста с друга плувка трудно се лови на 5-7 метра...kolio_vg написа:Риболова на Костур ми е любим,макар че пъстървовия също е много интересен. В последно време му хванах цаката с подвижни плувки да го лова и също е голям кеф.

- pavre
- вече хвърля и на тежко
Костур на жива рибка се лови най-добре, като колкото е по-голяма куката и рибката, толкова по-големи се закачат. Отнася се за каракудки по няколко санта или за едър симеон. Това е начина да се отървем от малките костурчета, които също искат да налапат стръвта, но не могат и само водят плувката, а едрия поглъща рибката и повлича плувката надолу. А когато има и щука, се ползва тънък волфрамов повод с монтирана единична кука с ухо. Не пречи ни най-малко на кълването на костура, но ще извадим и щуката. Казвам всичко това от личен опит.
Колеги и аз съм фен на костура.Може ли малко инфо за костурите на яз.Огоста.Благодаря предварително.
Ето и един от мен.
- Прикачени файлове
-
- На тегло не съм го мерил.
- Biban 004.jpg (228.79 KiB) Преглеждано 1198 пъти
Mai bine în satul tău fruntaș, decât codaș la oraș !!!