Olimpus SP-510 UZ

Как да направим възможно най-добри снимки от излета.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
koko bau
новобранец
новобранец

Olimpus SP-510 UZ

Мнение от koko bau »

Колеги,има ли разбирачи от снимачна техника че така се запалих по този апарат.Много ме блазни 10xоптичния zoom защото знам че това е май най важното за добри снимки.Ще го ползвам не само за рибарски снимки,а изобщо за всичко.Поздрави на всички[img][img]http://storage1.album.bg/395/big_ac889b ... 196290.jpg[/img][/img]
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Апарата е добър според мен,но питай колегата Сампо/ако не види темата/той е спец в тези техники :wink:
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

Няма идеален фотоапарат :!:
Твоя :) е модел от 06.2006 г. и във фотографските среди /пълни маниаци :( / се води стар модел . Вероятно е спрян от производство , но това не го прави лош . Заслужава си парите :!: /458лв./
Потърси из нета , може и да се намери и на по ниска цена , фирмите гледат да се отърват от по старите модели и правят промоции .
За тези пари получаваш машина със RAW формат , визьор , отличен обектив и ръчни настройки :smt023
Не получаваш оптична стабилизация , а тя е нужна при снимане "от ръка" на zoom над 6х .... :( , цифровата не върши същата работа , но помага ..
Със 23 лева купуваш от Метро зареждачка+4акумулаторни батерии АА , + 35 лв. за карта и си готов за сезон 2008..
Изборът ти е добър , ако парите са в джоба ти , дай ги на вносителя на Olympus :wink:
На платено не одим !
Аватар
mackovec
новобранец
новобранец

Мнение от mackovec »

Напълно съм съгласен с колегата Сампо. И аз мисля, че това е добър избор за тези пари. Според мен най-важното е не какъв е апарата, а миговете които ще хванеш с него!
Публикувай отговор

Обратно към “Фотография”