Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Подводен раздел
 Подводен раздел

Подводен риболов
 Подводен риболов

Подводен риболов
 Подводен риболов

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Подводен раздел
 Подводен раздел

Подводен риболов
 Подводен риболов

Подводен риболов
 Подводен риболов

СЕЗОН 2013-тема за похвали от риболовните излети
Модератор: nkolev66
- 
				boqn_belchev
- ще става разбирач 
Re: СЕЗОН 2013-тема за похвали от риболовните излети
Много добре изглежда! Уважил си този дар, както подобава!

Днес прерових зоната на Хотел Ной, ама риба нямаааааааааааа. Е да де ама аз от тая буна без риба не се връщам, така че отидох до колата взех си късото харпунче и като метнах поповете, бой, бой, до скъсване. За днес доволен.

Пашата обича смелите.

Риба нямаше и на вълнолома, и около него  . Аха да метна рапаните, ама ме домързя
 . Аха да метна рапаните, ама ме домързя 

Явно се е изместила на юг платерината. В момента на 10-ката е фраш с хубави платерини и тук таме има и по някой лефер.

Рибата е извън залива. Намираха се платерини в зоната от състезанието. Почват сватбите. Взех и леферче 300 гр.

Днес голямо гмуркане пак на яхтеното на Дружба. Две платеринки от дълбокото и една плоска с черна точка на опашката, не знам как се казва. За утре ще видим накъде да я хващам.

Пашата обича смелите.

Re: СЕЗОН 2013-тема за похвали от ти риболовните излети
Препоръчвам ти обръщалото на фичоза. Преди развали там винаги дава риба 

Във вторник бях на Шабла, малкото моренце, на ляво и на дясно от него имаше доста риба, но и доста вълни. Имаше места с много добра видимост. Рибата е на плитко, буквално на около 0,50 - 1,50 м. дълбочина. От няколко дена е така. Колкото риба взех, пет пъти по толкова изпуснах, харпуна ходеше като пиян ( ама така е като си забравих успокоителните  ), поне се настрелях на воля.
), поне се настрелях на воля.

), поне се настрелях на воля.
), поне се настрелях на воля.- Прикачени файлове
- 

- Изображ.0122.jpg (184.5 KiB) Преглеждано 1544 пъти

- 
				boqn_belchev
- ще става разбирач 
Добре си пострелял!Щом си бил в морето всично е било норед. Улова както казва Баретата е само бонус пропуските ако се приемат философски и се извлича поука води до увеличаване и на удоволствието и на апнеята. Ама няма как да не се ядосаш на рибата която ти е дошла застанала е пред стрелата и няма как да пропуснеш пък тя вземе да подскочи, но когато вземеш риба която се отдалечава и си мислиш, че няма как да я стегнеш е друго нещо.  Аз другата седмица съм отпуска един ден ще съм и на село-Ваклино може и да намина ако свърша по-навреме със задачите. Пожелавам ти повече забавления под и над водата!

...аре и от мен малко , че отдавна не съм се включвал тук   :
  :

:
  :
Ти си бил жив бе Димитре, а добре дошъл.

Пашата обича смелите.

Роска днес преслушах и обръщача на Фичоза , ама пак съм без риба. Добре поне че се настрелях на попчета, спасяват излета. Много ги харча полени с оцет и чесън.

Пашата обича смелите.

Жалко, там ми беше надеждата. 
Булти, досега не бях виждал баня в която плочките към ъгъла стават 2-пъти по-малки

Булти, досега не бях виждал баня в която плочките към ъгъла стават 2-пъти по-малки

- 
				boqn_belchev
- ще става разбирач 
Булти с интерес очаквам разкази от теб. Надявам се, че всичко при теб е наред и си намерил средният път на познанието и истината. Има много хора които очакват с нетърпение твойте прозрения едини от тях сме аз и брат ми. Аз почти винаги когато се гмуркам споделям опита ти от темата за апнеята. Нямам големи апнеи но намирам собствен път които се дължи и на колективният такъв и на приятел които ме показва пътя пък аз да си търса моите пътеки по които да върва. Споделям и преживяванията си да мога да натрупвам и знания. Чета и се радвам на всички които се наслаждават на безкрайното синьо. Знанието е безцено но ако не е споделено както се каза то се изгубва а когато е написано остава във времето разпродтранено и научено. Така винаги ще се наверят хора дори и след сто години които могат да тръгнат по стърките на познанието.

ruslani4 написа:Жалко, там ми беше надеждата.
Той Митака нали е фотограф, го е докарал с переспектива. Те и рибите са еднакво големи, но переспективата прави последните да изглеждат по-малки.