Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Халкидики - риболов от брега
Модератор: Кърцата
-
- новобранец
Халкидики - риболов от брега
Здравейте колеги,
Тази седмица се очертава да плажуваме на Халкидики и между другото да пробваме късмета си на Бяло Море.
До колкото четох риболовът който най-често се практикува е на бомбарда от брега, като за стръв се използва морски червей.
Въпроса ми е има ли от къде да си купя този морски чРъв от София или трябва на място в гръцко? Има ли смисъл да се подготвям с друга стръв?
Ако някои колега може да сподели и свои наблюдения за алтернативен риболов от брега ще съм мн благодарен
Поздрави
Димитър
Тази седмица се очертава да плажуваме на Халкидики и между другото да пробваме късмета си на Бяло Море.
До колкото четох риболовът който най-често се практикува е на бомбарда от брега, като за стръв се използва морски червей.
Въпроса ми е има ли от къде да си купя този морски чРъв от София или трябва на място в гръцко? Има ли смисъл да се подготвям с друга стръв?
Ако някои колега може да сподели и свои наблюдения за алтернативен риболов от брега ще съм мн благодарен

Поздрави
Димитър
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Халкидики - риболов от брега
Здравей колега.Моя съвет е да си приготвиш леко дъно и да заложиш на обелена скарида. Незнам къде ще ходиш на Халкидики.Аз бях на Каламици и ходих на риба всеки ден на Пото Корфу на пристанището. Хвърляй колкото се може по навътре защото около брега е пълно с едни дребни " пирани" . Търси пристани на лодки. Другия вариант е да си купиш от някоя бензиностанция "полиагисто"(много куки) и да закачаш сардела за октоподи. Налука
Когато няма риба.......не кълве!
-
- новобранец
Re: Халкидики - риболов от брега
Мерси колега,
А скариди от къде мога да си намеря ?
А скариди от къде мога да си намеря ?