Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
Само едно допълнение,ако видиш че рибите са активни можеш да минеш и на по-голяма кука.Размера на куката зависи и от размера на рибите.Аз почвам с 16-ка и ако рибите са активни и разбира се големи /килници/ и до номер 11 съм стигал дебели реверсивни на мустад.При тях откачите са много по малко.prodigy666 написа:ловиш на пресен хляб бял от тоя с дебелите филии или босненски или български там къф е готовия ... куките малки 14 -16 от пресния хляб щипваш малко парче колкото големина на нокътя на малкия пръст на ръката и го защипваш на ухото на куката като само там стискаш надолу да си остане рошава трохата не смачканаВецев написа:Колега (DJONI RINGO) искам да те попитам нещо като лловиш на троха можеш ли да обясниш на какъв хляб я ловиш,какви куки използваш,и как слагаш хляба Най-Важното!! ?
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
А такаааааа....А реката замътва ли се,че мисля утре вечер да мачкам кефалите на спининг?
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
-
- новобранец
Колеги знаете ли в Благоевград от къде мога да си купя бели черви, спешно е. Преди купувах от струмско едно магазинче ама фалира !
- prodigy666
- разбира нещата
над бившата частна автогара .. на Васил Левски малко под банакта .... под поликлиниката и на куп други места но това са най леснитеgreengartel написа:Колеги знаете ли в Благоевград от къде мога да си купя бели черви, спешно е. Преди купувах от струмско едно магазинче ама фалира !
-
- разбира нещата
Здр, сега се прибирам от Струма, получи се един много неуспешен излет с 3 клен чета по 200 300гр и нищо друго. Три часа хвърлях за сома но нищо, една гръмотевица удари една къща и почти изгоря.
- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
Колеги тука по Благоевград в долния край на града беше сосип направо, много силни грамотевици, як дъжд, а в центъра не беше капнало.Някой имали наблюдения над реката дали е замътила.
- bokser
- ще става разбирач
Нmetoo написа:Здр, сега се прибирам от Струма, получи се един много неуспешен излет с 3 клен чета по 200 300гр и нищо друго. Три часа хвърлях за сома но нищо, една гръмотевица удари една къща и почти изгоря.
ема да се косиш... Аз на Искъра си ги хващам и си ги изпускаммм... Единия ми избяга от ръцете, а другия скъса на метър от лодката...

Колеги според вас утре дали ще става за троха ??
- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
Ходи да галиш женски баджаци Вецка мани ти тея трохи, кори и филийки.Вецев написа:Колеги според вас утре дали ще става за троха ??

Има ли някой мухар или спинингист да ми прави компания за утре следобед до към 8 вечерта, че ми писна сам да ходя. Е имам едно аверче мухар ама прибира кленчета по 10-15 и ....
Та ако има навити да пишат ЛС.
- prodigy666
- разбира нещата
вчера бех доста изненадан като отидох на реката ... от последните дъждове беше дигнала нивото е не много ма пак е нещо ... стартирах с 1 скобар на първото хвърляне около килото 5-6 бързи мрени още 1 скобар които зверски след 10 минути мъчене ту в бързака ту в тихача скъса и от там като задуха вятъра стана трагедия ... мряната беше доста активна на кус кус ма при гледката на скобите кои ше ти лови мрени

Къде ги лови мрените и скобарите колега ?
Значи бях на реката от 5 до към 7 излизаше по някоя риба но имаше много гаден вятър... 

- plamii
- фен клуб-скобар
Здравейте днес бях на Търновлаг при моста ловях на фидер с хранилка 70 грама. ловяха се шарени риби мрени,кленчета,праскачи
и 1 скобарче дребно 200,300 грама като цяло слаб риболов. Незнам това скобарче от къде дойде от моста гъмната едра риба няма само мрени и няколко кленчета по 300,400 грама

The Best
- dragun
- новобранец
скоро не съм писал ,но чета доста за Струма.Това са снимки от 4 5 риболова през август на Струма.Има доста хора, които четът тук , но спряха да дават инфо както и аз поради обективни причини.Всеки поства там хванх толкоз онолкоз - няма снимки няма ,къде на какво се лови и т.н.За това за сега поствам само снимки на рибите 
На всички пожелавам наслукаааа . А тук ще видите какво правят рибитеее - както казва Женци "Другио пат па"
http://www.youtube.com/watch?v=SiDDNciriTs" onclick="window.open(this.href);return false;

На всички пожелавам наслукаааа . А тук ще видите какво правят рибитеее - както казва Женци "Другио пат па"
http://www.youtube.com/watch?v=SiDDNciriTs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Прикачени файлове
-
- IMG00630-20130817-1837 (3).jpg (34.69 KiB) Преглеждано 583 пъти
-
- IMG00629-20130817-1836 (2).jpg (33.6 KiB) Преглеждано 583 пъти
-
- IMG00612-20130804-1312.jpg (35.55 KiB) Преглеждано 583 пъти