Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Въпрос за Мач
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Въпрос за Мач
Здравейте отново! Имам въпроси за два мача, които съм закупил отдавна и съм ползвал 2,3 пъти но не за мачов риболов! Първият: THE MN CARP MATCH 14" FLOAT 4lb-7lb+ LINE 20-40gr
Вторият: ABU GARCIA SUVERAN MATCH 16"-18" 3lb-8lb LINE
Вчера питах приятел, който е маняк рибар с риболовен магазин! Неговото мнение е, че мога да ги ползвам, подобно на болото, щяло да е по добре, защото водачите са повече и влакното нямало да залепва(днес дори направих добър риболов с по късият мач на Марица)! Та, от всичко прочетено за мачов риболов тук във форума, останах с впечатление, че никой не използва такива мощни пръчки !? Ако мога да получа мнения, съвети и от вас по запознатите, за какво мога да ги ползвам, ще съм ви Много Благодарен!
Поздрави!
Вторият: ABU GARCIA SUVERAN MATCH 16"-18" 3lb-8lb LINE
Вчера питах приятел, който е маняк рибар с риболовен магазин! Неговото мнение е, че мога да ги ползвам, подобно на болото, щяло да е по добре, защото водачите са повече и влакното нямало да залепва(днес дори направих добър риболов с по късият мач на Марица)! Та, от всичко прочетено за мачов риболов тук във форума, останах с впечатление, че никой не използва такива мощни пръчки !? Ако мога да получа мнения, съвети и от вас по запознатите, за какво мога да ги ползвам, ще съм ви Много Благодарен!
Поздрави!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Въпрос за Мач
Въпрос на предпочитане е кой с какво да лови.Много мои познати ловят с мачове по реката,както и аз в някои случаи.Мачовете са ти добри да си ги използваш с кеф.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- научил се да хвърля
А не са ли много, как да кажа, яки с голям кастинг, защото от това, което съм прочел си мисля, че нормалният мач е 10-30гр макс, а мойте са в повече !?
от 1 година ловя с мач по Струма,миналата зима сумати скобар извадих с него.
И да си призная с мача ми е по удобно от колкото с болото.
И да си призная с мача ми е по удобно от колкото с болото.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Мани грамажа- 8lb или влакна за поводи не по дебели от 0.18мм.Английските въдици нямат обозначена акция в грамове.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....