Нека ловът започне !!!!

Модератор: sapuna

Аватар
ESOXPIKE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Нека ловът започне !!!!

Мнение от ESOXPIKE »

Колега да съм казал,че прибирам маломерките.Освобождавам ги от примамката и обратно във водата.А това нещо за почистване от водорасли и качки на даден участък в който се върти риба е добра идея така няма да има късания и неприятни отървания на риби.Нещо ти е все на криво преди прибрах някоя и друга маломерка но после осъзнах това,че те трябва да са си във водата.
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

А..., кВо да ми е криво? Нищо не ми е криво... Ти по бързо почвай да чистиш Дунав с макара и джип, че докато да почистиш някое място то сезона си отишъл и няма да ти остане време за риболов. А догодина не се знае дали мястото пак няма да е за почистване? :lol: :lol: :lol:
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
pavre
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от pavre »

Vid написа:А..., кВо да ми е криво? Нищо не ми е криво... Ти по бързо почвай да чистиш Дунав с макара и джип, че докато да почистиш някое място то сезона си отишъл и няма да ти остане време за риболов. А догодина не се знае дали мястото пак няма да е за почистване? :lol: :lol: :lol:
Стига се изявява като селски тарикат, подигравайки момчето. Никой не се е родил научен. Ако ще казваш нещо смислено - кажи. Безмислените ти коментари оспамват темата. Хайде със здраве!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”