Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Панчарево 25.8.13
- forever_2pac
- научил се да хвърля
Панчарево 25.8.13
Здравейте колеги.
След няколко неуспешни излети на Панчарево (свободния) дойде и моят момент. Предните пъти имаше 1-2ма колеги, които къртиха уклея , за това и аз бях отишъл. Отивам на язовира в 8ч. и... шок, нито един рибар до 11ч. Викам си днеска пак няма да е ден. Разпънах директния 6м , влакно 016, повод 0.10 с кука 16 и плувка 0.5г. Хвърлих кус кус като захранка и някаква универсална. И като се почна .. до 13ч. хванахме 15тина бабушки и 3 костура. Моя приятел беше с подобен монтаж но с макара, той хвана само 3 рибета. Ловяхме на бял червей. Странното е че нямаше никакъв уклей ,за това и предполагам никакви рибари.
П.С. мястото е на стената
Ето и малко снимки
След няколко неуспешни излети на Панчарево (свободния) дойде и моят момент. Предните пъти имаше 1-2ма колеги, които къртиха уклея , за това и аз бях отишъл. Отивам на язовира в 8ч. и... шок, нито един рибар до 11ч. Викам си днеска пак няма да е ден. Разпънах директния 6м , влакно 016, повод 0.10 с кука 16 и плувка 0.5г. Хвърлих кус кус като захранка и някаква универсална. И като се почна .. до 13ч. хванахме 15тина бабушки и 3 костура. Моя приятел беше с подобен монтаж но с макара, той хвана само 3 рибета. Ловяхме на бял червей. Странното е че нямаше никакъв уклей ,за това и предполагам никакви рибари.
П.С. мястото е на стената
Ето и малко снимки
Последно промяна от forever_2pac на Сря Авг 28, 2013 9:19 am, променено общо 1 път.
- szipion afrikanski
- ще става разбирач
Re: Панчарево 25.8.13
Рибки в найлонов плик!!!!
Недей така колега, грозно е!!!!
А и виждам маломерни костурчета вътре в плика.... в този форум такива снимки не се толерират!
Недей така колега, грозно е!!!!
А и виждам маломерни костурчета вътре в плика.... в този форум такива снимки не се толерират!
Взел си е 10 рибета и ще го изядете. Браво, че си споделил излета колега
Продължавай да споделяш, но все пак не пускай снимки на рибите в найлонов плик, защото колегите се опитват да покажат на все повече хора, че с рибите човек трябва да се държи хуманно и да се ''рилийзват'' понякога
Следващия път ПОНЕ ги снимай в живарника директно или в кофа с вода 

- forever_2pac
- научил се да хвърля
Приемамpower123 написа:Взел си е 10 рибета и ще го изядете. Браво, че си споделил излета колегаПродължавай да споделяш, но все пак не пускай снимки на рибите в найлонов плик, защото колегите се опитват да покажат на все повече хора, че с рибите човек трябва да се държи хуманно и да се ''рилийзват'' понякога
Следващия път ПОНЕ ги снимай в живарника директно или в кофа с вода

Ей... изядохте го момчето. Да не си вземе за пържене 10-ина костура човек.
Приемете, че не всички не обичат да ядат риба.
Приемете, че не всички не обичат да ядат риба.

Русалката: най-лошото нещо - ни го ядеш, ни го е*еш...
- anton jambol
- фен клуб-скобар
Ами че кой не обича топла рибка със студена бираRud написа:Много риба ям и съм изял с бира

Хвани и пусни не бъди алчен
Ако им четеш темите и има вярваш- ПОЛОВИНАТА ФОРУМanton jambol написа:Ами че кой не обича топла рибка със студена бираRud написа:Много риба ям и съм изял с бира

Русалката: най-лошото нещо - ни го ядеш, ни го е*еш...