Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Марица - скобар?
Модератор: sapuna
- Local
- учете се от него
Марица - скобар?
Колеги, ето че и на мен ми дойде ред да питам
. Прибирам се в неделя
та чак то 5-ти януари ще съм си в Асеновград. Въпроса ми е следния,малко банален, които места бихте ми препоръчали за риболов на скобар, около Пловдив , бента на Садово или около Бента на Скобелево. Риболова ще е само на болонезе
. Въобще всяка информация ще ми е от полза. Разбира се, информацията от моя страна след излетите също ще е изчерпателна и евентуално подкрепена със снимки. Благодаря предварително на отзовалите се!!!
Весели празници!

та чак то 5-ти януари ще съм си в Асеновград. Въпроса ми е следния,малко банален, които места бихте ми препоръчали за риболов на скобар, около Пловдив , бента на Садово или около Бента на Скобелево. Риболова ще е само на болонезе

Весели празници!
Клавиатура риба не лови!!!
- krokibg
- учете се от него
Local,риба има и във Пловдив и под него и над него.Много риба държи под бенто на циганската махала.Но е хубаво да минеш срещу циганската махала,местата са по дълбоки.Всичката риба се качва нагоре и пасажите от Манолето - / садовския бент/ се групирват и се качват до бента на циганската махала /Столипиново/.Може да се качиш и над Пловдив.Там също държи много скобар.Успех и приятно прекарване на празниците !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
В момента Виница е добър вариант,Садовския-Манолския бент не държи риба в момента,ако падне водата да,по удачни са бента който Кроки ти препоръчва и местата около захарната и руската гимназия.За утре ако идваш към Пловдив ми пиши да те водя по моите бойни пътеки.Сега се стягам за риба пак за Марица.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Local
- учете се от него
Благодаря Ви приятели за информацията, излетите ги планирам след 25 декември, на 26-ти мисля да е първия и от далече събирам информация, а колкото по актуална е тя, толкова по-добре. Butnik, ще обмисля предложението тиbutnik написа:В момента Виница е добър вариант,Садовския-Манолския бент не държи риба в момента,ако падне водата да,по удачни са бента който Кроки ти препоръчва и местата около захарната и руската гимназия.За утре ако идваш към Пловдив ми пиши да те водя по моите бойни пътеки.Сега се стягам за риба пак за Марица.

Весели празници колеги!
- Local
- учете се от него
Така... направих 2 излета на р. Марица близо до с. Виница (Първомайско) , първия път си беше само разузнаване, за да видим какво е мястото, на какво се лови, а бе въобще да се ориентираме в ситуацията. Всички ловяха масово на троха и в последствие това се оказа най-добрата стръв, а на 2-ро място жълъдовия червей. Днес отидохме в 4:00 ч. сутринта, за да си хванем добри места и едвам успяхме да се вредим
. Някои колеги направо си спят там да си пазят местата. Та... съмна се , 1.5гр плувка групирано утежнение с 1 малък дропер на повода. 0.11 мм повод с 16-ка кука.
Захранка кус-кус и Tubertini Cavedano Barbo с малко черна боя. Дълбочината около 2 метра, но нивото постоянно варира +/- 15-20см.
2-мата с баща ми завършихме с около 50 скобара и 4-5 морунажа. Скобарите обратно, морунажите за котката. В общи линии това е, доволен съм как завърших годината!

Захранка кус-кус и Tubertini Cavedano Barbo с малко черна боя. Дълбочината около 2 метра, но нивото постоянно варира +/- 15-20см.
2-мата с баща ми завършихме с около 50 скобара и 4-5 морунажа. Скобарите обратно, морунажите за котката. В общи линии това е, доволен съм как завърших годината!

-
- фен клуб-скобар
555
http://images22.snimka.bg/004809243.jpg
http://images22.snimka.bg/004809244.jpg
Първата снимка е от Столипиново,а втората от моста на ВИХВП,вчера ,около обяд.
На първото место вадеха по едри скобари.
http://images22.snimka.bg/004809244.jpg
Първата снимка е от Столипиново,а втората от моста на ВИХВП,вчера ,около обяд.
На първото место вадеха по едри скобари.
- man1966
- ще става разбирач
Верно Локале -дава си само на определени места..
Та на едно таквоз место в Свиленград вече 3 дена правим опити с един авер да почешем крастата,но от ПЛОВДИВЧАНИ не моем да се вредим с место ....
Тая сутрин в 7,30часа вече беха обсадили де що местенце има-в тъмно са тука и до тъмно мощно скубане на скобари-пълнят едни торби не ти е работа.
Мисля да им заведа местния представител на ИАРА да ги поконтролира малко,че аман от тех-секи ден са тука и сичко прибират-за кво им са тез игларници,не мога да се сетя...
Може пък да продават,знам ли...
Та на едно таквоз место в Свиленград вече 3 дена правим опити с един авер да почешем крастата,но от ПЛОВДИВЧАНИ не моем да се вредим с место ....

Тая сутрин в 7,30часа вече беха обсадили де що местенце има-в тъмно са тука и до тъмно мощно скубане на скобари-пълнят едни торби не ти е работа.
Мисля да им заведа местния представител на ИАРА да ги поконтролира малко,че аман от тех-секи ден са тука и сичко прибират-за кво им са тез игларници,не мога да се сетя...

Може пък да продават,знам ли...

Я елате рибенца при батко...