Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Съвет за Кисимови дупки
Модератор: Paublo_Eskobar
Съвет за Кисимови дупки
Колеги, мисля петък или събота да пробвам на Кисимови дупки. Ще търсим хищници, но и на някой шарко или амурец няма да се намръщим. Та въпросът ми е - има ли ги тези рибки там още и има ли смисъл да се ходи. Който има доброто желание нека ме посъветва. Благодаря на всеки, който сподели мнение и Наслука на всички през почивните дни.
Re: Съвет за Кисимови дупки
щука и кустур има за другите не знам
А размера задоволителен ли е ?
-
- новобранец
Колега миналата седмица бях,щука се ловеше на рибка,а каракуда и перки на бял, шаран не клъвна но незнам дали въобще има.
Наслука.
Наслука.
- pavre
- вече хвърля и на тежко
С риск да подразня някого, ще кажа, че на Кисимовите дупки сериозна популация от риба няма. Има редки малки щуки, дребен костур и каракуда, както и няколко трофейни риби, които се ловят и пускат ( можеш да ги видиш в галерията на сайта). Бил съм там и само като чух за таксата от 5 лв. и се взима рибата свободно ми стана ясно, че риба няма. Иди, пробвай и ме опровергай.. Това е моето инфо за водоема. Иначе е чисто, красиво и има хубави беседки.
Благодаря, но отивам на друго място. Като размислих май е рано още за платено. Ще пиша утре следобед за слука или неслука. А Кисимовите дупки ще ги оставим за по-нататък.