Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Какво бихте казали за Filstar Premier Power Feeder 360
Модератор: Paublo_Eskobar
Какво бихте казали за Filstar Premier Power Feeder 360
Бих искал да получа малко мнения за Filstar Premier Power Feeder - 360 и видовете риболов за които е пригоден този фидер. Ако някои има такъв, бих се радвал да сподели впечатленията си от него.
- yaata
- фен клуб-скобар
Re: Какво бихте казали за Filstar Premier Power Feeder 360
Привет колега и добре дошъл във форума. Ползвам същия фидер близо година вече. За мен специално е добър вариант, тъй като не разполагам с много средства. Какво да ти кажа- ползвал съм го и на язовири и на реки. До сега не ме е предавал-еднакво добре се справя и с тънките и плахи кълванета на по дребните риби и товарните влакове на Богров. На река спокойно си ползвам празна 110 гр. кошница в бързеите и проблеми не съм имал. В крайна сметка всеки сам решава какво да си вземе. Аз съм го окомплектовал с едно Рйоби Екусима 3000 и всичко е ок. Поздрави .
Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
Благодаря ти за ценният съветyaata написа:Привет колега и добре дошъл във форума. Ползвам същия фидер близо година вече. За мен специално е добър вариант, тъй като не разполагам с много средства. Какво да ти кажа- ползвал съм го и на язовири и на реки. До сега не ме е предавал-еднакво добре се справя и с тънките и плахи кълванета на по дребните риби и товарните влакове на Богров. На река спокойно си ползвам празна 110 гр. кошница в бързеите и проблеми не съм имал. В крайна сметка всеки сам решава какво да си вземе. Аз съм го окомплектовал с едно Рйоби Екусима 3000 и всичко е ок. Поздрави .

Здравей колега,това е фидера който ползвам от три години и в този ценови клас не съм виждал нещо по-добро...
Скоро ми попадна още един такъв и си взех и него...ей тъй да се намира
...
А освен по предназначение,ги ползвам и като дънарки и за бомбарда по морето като ходя за иларии...не са мръднали и се справят перфектно...
Само ще кажа,че ако нещо се случи,пак ще си взема такъв...
Скоро ми попадна още един такъв и си взех и него...ей тъй да се намира

А освен по предназначение,ги ползвам и като дънарки и за бомбарда по морето като ходя за иларии...не са мръднали и се справят перфектно...
Само ще кажа,че ако нещо се случи,пак ще си взема такъв...
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Оборудвал съм я с това макаре и с 40гр олово мятам на 100+метра...
[url]http://shop.fishbg.org/index.php?main_p ... d=1125/url]
Сигурен ли си че знаеш колко са 100+ метра?Не ми разбирай въпроса като заяждане но това е доста сериозна дистанция не и невъзможна...Но за целта по скоро фидер хеви 4-4.20м и булит хранилка иначе нямаш шанс....RAAZIEL написа:Оборудвал съм я с това макаре и с 40гр олово мятам на 100+метра...
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
Tеди написа:Сигурен ли си че знаеш колко са 100+ метра?Не ми разбирай въпроса като заяждане но това е доста сериозна дистанция не и невъзможна...Но за целта по скоро фидер хеви 4-4.20м и булит хранилка ....,със олово не е непосилно с подходящо влакно или шок лидер!RAAZIEL написа:Оборудвал съм я с това макаре и с 40гр олово мятам на 100+метра...
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
-
- ще става разбирач
взимай без да се замисляш фидера е доста добър за парите си
Колега знам много добре колко са 100м.,но ако си пропуснал факта,че не говоря за кошници или хранилки,а за ОЛОВО,ако си видял добре и макарата и ако добавя,че и влакното което ползвам е 0.20 ще ти разбера въпроса и учудването...но иначе съжалявам,че не си наблизо да сложим една каса бира на 100-те метра и нали се сещаш...