Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Водоеми около Перник и областта
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Водоеми около Перник и областта
Като гледам доста толстолоб има.
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Положението с Конска , става доста неприятно за съжаление , имате ли инфо дали ще се излавя рибата или само ще се прегражда язовира

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Кво е станало,аз дочух нещо,ама не знам.
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Искат да го правят половината язовир да е свободен и да се лови с билет.
Не искат да им удължат рентата и са някакви преговори караници и до колкото чух ако стане , че да ловят от едната страна ще опънат мрежа по средата и ще преместят рибата. То даже беседките под пътя ги няма вече.Както каза пазача всичко ще се прави на инат и не се знае до къде ще се стигне и дали въобще ще работи до година
Не искат да им удължат рентата и са някакви преговори караници и до колкото чух ако стане , че да ловят от едната страна ще опънат мрежа по средата и ще преместят рибата. То даже беседките под пътя ги няма вече.Както каза пазача всичко ще се прави на инат и не се знае до къде ще се стигне и дали въобще ще работи до година

Много кофти за Конска.. Поне Събота ще работи ли да направим един последен риболов там ?
Егати шитнята.На този Язовир се запалих по рибарлъка на тежко.
Даже в неделя мислех да водя сина ми да направи Сефтето с някоя голяма риба.
P.S Утре ще говоря с един колега,близък с персонала,да разпита каква е съдбата на язовира..
Даже в неделя мислех да водя сина ми да направи Сефтето с някоя голяма риба.
P.S Утре ще говоря с един колега,близък с персонала,да разпита каква е съдбата на язовира..
някои да има информация за лобош интресува ме костура благодаря предварително
Утре Конска ще работи ли?
levis написа:
Доколкото разбрах,язовира си работи,рибата е там.Ще ловиме за кефа още малко.
Искат на собственика някаква безумна цифра за аренда,той отказва да я плати и догодина ще развалят хубавия Язовир.
Да им го На...ат в устите гладни,ненаяли се......Управници скапани.
Днес на Конска, доста хора, но рибата не беше активна.. Човека който събира таксите каза, че ще работи поне до края на Септември. За догодина незнам..
Надръндил съм се да ловим на Лялинци, казаа ми що е слободен. Хищници има ли, що мислим да пробам на спининг. Въобще какво е положението, я никога не съм одил на тоа язовир, све си висим на Ярловци. Оняденка на Дунав до Орсоя пълна трагедия. Треволяк, вода до коленца и никаква активност. На секо фръганье се вадеа водорасли.
Ако ти е лесно, ще ти стане по-трудно. Като ти стане трудно, ще станеш по-добър. Станеш ли по-добър, ще ти бъде лесно.
-
- научил се да хвърля
Поне на Ярловци хващаш ли нещо като си висел толкова дни, че и аз мислим да повисим малко там?
Таранки и по некое костурче. Началото на пролетта силно се ловеше уклей, после нещо позамре.
Ако ти е лесно, ще ти стане по-трудно. Като ти стане трудно, ще станеш по-добър. Станеш ли по-добър, ще ти бъде лесно.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
До Орсоя за какво?